Norwegian
Norwegian

Oletko samaa mieltä? Norwegian viidettä vuotta putkeen Euroopan paras halpalentoyhtiö

Norjalainen halpalentoyhtiö sai kiitosta edullisista hinnoista ja turvallisuudesta.

Edulliset hinnat saivat kiitosta

Norwegian on Euroopan paras halpalentoyhtiö, kertoo kansainvälinen lentoyhtiöitä arvioiva Airline Ratings -sivusto. Yhtiö sai tunnustuksen nyt viidentenä vuonna peräkkäin.

– Arvostamme tunnustusta valtavan paljon. Tämän kategorian ykköspaikan saaminen viidettä vuotta peräkkäin on suunnattoman innostavaa. Kaikki Norwegianin työntekijät tekevät kovasti töitä joka päivä, jotta asiakkaamme saavat kanssamme hyvän matkustuskokemuksen. Olemme kiitollisia, että työtämme arvostetaan, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian sai kiitosta muun muassa yhtiön tavasta haastaa lentoalaa tarjoamalla asiakkaille turvallisia lentoja alhaisella hinnalla.

Airline Ratings -sivustolla vierailee yli 20 miljoonaa kävijää 232 maasta, ja se jakaa vuosittain palkinnot ilmailualan eri toimijoille.

– Norwegian vain paranee ja paranee. Yhtiön jatkuva uudistuminen mahdollistaa, että miljoonilla ihmisillä koko Euroopassa on mahdollisuus matkustaa edullisesti ja turvallisesti moniin jännittäviin kohteisiin. Norwegian on itsestään selvä voittaja, mutta niin ovat myös asiakkaat, jotka matkustavat yhtiöllä, sanoo AirlineRatings.comin päätoimittaja Geoffrey Thomas.

>> Tutustu Norwegianin lentovalikoimaan Rantapallon lentohaun avulla!

Lähde ja kuva: Norwegian

Päivitetty: 3.11.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia