Turkish Airlines

Oletko kyllästynyt maksamaan lennolla kaikesta ekstraa? Viisi syytä valita tämä lentoyhtiö

Kyllä, lennolla voi edelleen nauttia loistavasta palvelusta ja huipputason catering-ruuasta. Eikä niistä tarvitse maksaa ekstraa. Lue viisi syytä valita Turkish Airlines!

ILMOITUS

1. Lentää jopa 300 kohteeseen

Turkish Airlines lentää useampaan maahan kuin mikään muu lentoyhtiö maailmassa. Lentoverkosto on todella kattava. Voit valita, mihin haluat mennä jopa 300 lentokohteesta.

2. Lipun hinta on, mikä on – siihen ei tule ekstraa

Löysitkö mielestäsi edullisen lennon? Mutta mitä ihmettä, kun valitsit sen, mukaan tuli se ja tämä maksu, joten lopulta lento ei sitten niin edullinen ollutkaan.

Turkish Airlinesilla näin ei voi käydä. Lentolipulla on yksi hinta, johon kuuluvat verot, matkatavarat ja ruoka lennolla.

3. Pakkaa mukaan 30 kilon laukku – ilmaiseksi

Unohda käsimatkatavaroilla kikkailu. Enää sinun ei tarvitse pähkäillä, mitkä vaatteet mahtuvat käsimatkatavaroille sallittuun painorajoitukseen tai ottaa mukaan vain sellaista kosmetiikkaa, jonka saa ängettyä litran minigrip-pussiin, jonka saa viedä mukanaan koneen matkustamoon. Turkish Airlinesin lippuun kuuluu aina 30 kilon matkatavara ruumaan Helsingistä lähdettäessä. Eikä tästä tarvitse maksaa ekstraa. Ihan oikeasti.

4. Valitse herkullinen ateria – se kuuluu hintaan

Tuntuuko hullulta maksaa ankeasta leivänkäntystä ärsyttävän suuri summa tai sinnitellä läpi lennon ilman ruokaa? Turkish Airlinesilla ei tarvitse.

Turkish Airlines
Turkish Airlinesin lennoilla hintaan sisältyy aina herkullinen ateria.

Ihan tavallisessa Economy-luokassa voit valita lämpimän aterian kahdesta tarjolla olevasta vaihtoehdosta. Ruoka on lisäksi ällistyttävän herkullista. Turkish Airlinesin lentokoneissa on tarjolla huippuluokan catering-palvelu.

5. Palvelu on huipputasoa

Viihdyt lennolla varmasti, sillä lentoyhtiön koulutettu henkilökunta tarjoaa korkeatasoista palvelua. Lisäksi bisnesluokan catering- ja lounge-palvelut on palkittu maailman parhaina. Jopa pitkä välilasku on Turkish Airlinesilla ilo. Jos sinulla on yli kuuden tunnin odotusaika lentojen välillä Istanbulissa, sinut haetaan lentokentältä ja pääset Touristanbulin kierrokselle, jossa pääset näkemään Istanbulin parhaat palat.

Lähde ja kuvat: Turkish Airlines

ILMOITUS

Päivitetty: 29.8.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 3,17 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Hei! Kuuluukohan samat edut myös Sassin operoimiin Turkish Airlinesin lentoihin?

Ihmetyttää kun matkustajan käsimatkatavaroita tsekataan tarkasti, ei saa löytyä sitä eikä tätä, Turkkilaisella koneella tatjoillaan ruoka teräsveisin ja haarukoin nautittavaksi.

Miten lienee matkatavaroiden paino? olin jostakin lukeneeni että se on 20kg ruumaan menevät matkatavarat myös Hki: stä lähdettäessä!

Olen lentänyt useasti Turkish Airlinesilla ja lennämme taas 09.09.2017. Moneen vuoteen emme ole käyttäneet muita, kos tämä on erittäin hyväksi todettu. Toivottavasti olemme yhtä tyytyväisiä jatkossakin.