Helsinki-Vantaan lentoasema

Matkustajia ärsyttänyt epäkohta korjattiin Helsinki-Vantaalla – katso missä täytät vesipullon ilmaiseksi

Helsinki-Vantaan lentokentällä voi täyttää helposti oman juomapullon vedellä.

Kylmät juomavesihanat Helsinki-Vantaalla

Keväällä uutisoitiin Helsinki-Vantaalla tapahtuvasta muutoksesta, joka sai ilahtuneen vastaanoton lentomatkustajilta. Lentoasema oli ottamassa käyttöön kylmävesihanat, jotka mahdollistaisivat oman tyhjän juomapullon täyttämisen kylmällä vedellä turvatarkastuksen jälkeen.

Aiemmin lentoasemalta löytyi vain automaattihanoja, joista tuli kädenlämmintä vettä. Lentoasemalla toimivia liikkeitä ja ravintoloita puolestaan kritisoitiin vesipullojen korkeista hinnoista. Jopa EU:n liikennekomissaari ehti arvostella Helsinki-Vantaan vesitilannetta.

Finavia kertoo lisänneensä automaattisia juomavesihanoja vilkkaiden aulojen wc-tiloihin. Lentokentällä on yhteensä 12 juomavesihanaa, joista kuusi sijaitsee naistenhuoneissa ja kuusi miestenhuoneissa.

Juomavesihanat löytyvät läheltä portteja 12–13, 21, 26, 29 ja 32. Finavian verkkosivuilta löytyy kartta, jonka avulla löydät kylmät vesihanat.

Vettä voi edelleen ostaa myös ravintoloista ja liikkeistä sekä porteilla 13 ja 26 sijaitsevista pulloveden myyntipisteistä, joista vesipullon saa eurolla.

Lähde: Finavia
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 30.5.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 votes, average: 3,80 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia