Pysähdy Portugalissa TAP Portugalin Stopover-ohjelman avulla

Näe kaksi kohdetta yhden hinnalla – näin yhdistät Portugalin kaukomatkaan

TAP Portugal -lentoyhtiön Stopover-ohjelma tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden pysähtyä matkan varrella Portugalissa.

ILMOITUS

Pysähdy Portugalissa matkan varrella

Suunnitteletko kaukomatkaa Euroopan ulkopuolelle? Portugalilainen lentoyhtiö TAP Portugal tarjoaa Stopover-ohjelman, jonka kautta lentomatkustajat voivat pysähtyä Portugalissa ilman lisämaksua.

Lentomatkustajilla on mahdollisuus jäädä matkan varrella Lissaboniin tai Portoon joko 24, 48 tai 72 tunnin ajaksi. Saat siis kaukomatkallesi kaksi kohdetta yhden hinnalla. Sekä Lissabon että Porto ovat helppoja kaupunkeja, joista ehtii saada kokonaisvaikutelman lyhyenkin pysähdyksen aikana.

Stopover-ohjelmaa voi hyödyntää Yhdysvaltoihin tai Brasilian eri kohteisiin lennettäessä. Tarjous on voimassa ainoastaan meno-paluulipun ostaneille matkustajille joko meno- tai paluulennon yhteydessä.

Lyhyen pysähdyksen aikana ehdit tutustua Lissabonin parhaisiin nähtävyyksiin, herkutella Porton ravintoloissa tai hyödyntää Portugalin edullista hintatasoa. Jos maa ei ole sinulle ennestään tuttu, on Stopover-ohjelma erinomainen tilaisuus kokeilla jotain uutta.

Näin varaat Stopover-matkan

Stopover-lennot voi varata helposti verkon kautta, ja lentoyhtiöllä on Stopover-ohjelmalle myös oma applikaatio. Varaushetkellä matkustajan on valittava pysähdyskaupunki joko meno- tai paluulennolle. Ohjelmasta voi lukea lisää TAP Portugalin verkkosivuilta.

Tap Portugalin Stopover-matkailijat saavat ilmaisen pysähdyksen lisäksi myös muita etuja kohteessa. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi hotelli- ja ravintolatarjouksia, jotka ovat voimassa ainoastaan Portugalin pysähdystä hyödyntäville matkustajille.

Katso video ja tutustu TAP Portugalin Stopover-ohjelmaan!

Lähde ja kuva: TAP Portugal

ILMOITUS

Päivitetty: 15.11.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *