Helsinki-Vantaa

Mitä ihmettä? Kiinalaismatkailija muuttaa asumaan Helsinki-Vantaalle – aivan kuin suosikkielokuvassa!

Helsinki-Vantaan lentoasemalle muuttava kiinalainen televisiotähti tutustuu lentoaseman elämään kuukauden ajan.

Lentoasema kotina kuukauden

Oletko joskus miettinyt millaista olisi asua lentoasemalla?

Vuoden 2004 The Terminal -suosikkielokuvassa Tom Hanksin esittämä hahmo päätyy asumaan lentoasemalla, ja elokuvassa seurataan hänen elämäänsä lentomatkustajien ja kentän henkilökunnan joukossa. Nyt vastaava tapahtuu Helsinki-Vantaalla, kun kiinalainen televisiotähti Ryan Zu muuttaa lentoasemalle 10. lokakuuta 2017.

Kiinalaisjulkimo asuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla kuukauden osana Finavian #Lifeinhel-markkinointikampajaa. Erikoisen kampanjan tavoite on todistaa Helsinki-Vantaan olevan maailman paras lentoasema ja sujuvin solmukohta Aasian ja Euroopan välillä.

– Helsinki-Vantaa valittiin hiljattain matkustajakyselyssä maailman parhaaksi lentoasemaksi. Saadaksemme selville olemmeko maineemme arvoisia, kiinalainen tv-tähti testaa lentoasemaa ja sen palveluita kuukauden ajan ja raportoi kokemuksistaan päivittäin, sanoo Finavian markkinointi- ja viestintäjohtaja Katja Siberg.

Zhu majoittuu lentoaseman lähtöporttialueelle, missä hänen majapaikkanaan toimii pieni puinen mökki koivumetsän äärellä. Miehelle annetaan päivittäin tehtäviä, joiden tavoitteena on paitsi kokeilla lentoaseman palveluja myös tutustua suomalaiseen elämäntyyliin. Kampanjan tapahtumia voi seurata lentoaseman sosiaalisen median kanavissa.

Lähde: Finavia
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 21.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 2,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia