Istockphoto
Málaga, Espanja

Missä sinä vietät syyslomaa? Aurinko ja lämpö kiinnostavat suomalaisia

Sekä rannat että kaupungit houkuttavat Norwegianin asiakkaita syyslomaviikolla.

Espanja on syysloman suosituin kohde

Halpalentoyhtiö Norwegianin mukaan suomalaiset matkustavat syyslomalla sekä vanhoihin suosikkipaikkoihin että uusiin, nouseviin kohteisiin. Kymmenen suosituimman paikan joukossa on niin kaupunki- kuin rantalomakohteita sekä paikkoja, missä voi yhdistää molemmat.

Syyslomaviikkojen suosituin kohde on lentoyhtiön mukaan Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Málaga. Muita suomalaisten suosimia paikkoja ovat Alicante, Amsterdam, Ateena sekä Burgas. Espanjan kohteet ovat olleet pitkään yhtiön asiakkaiden suosikkeja, ja sama jatkuu myös syyslomilla.

– Kymmenen suosituimman kohteemme lista on tänä vuonna mielenkiintoinen yhdistelmä kaupunki- ja rantakohteita, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

– Uskon, että monet matkustajamme yhdistävät lomaansa sekä kaupunki- että rantalomailua. Monet suosikkikohteemme tarjoavat tähän erinomaiset mahdollisuudet, hän lisää.

Kymmenen suosituimman kohteen joukosta Málaga, Alicante, Ateena, Burgas ja Dubrovnik sopivat niin ranta- kuin kaupunkilomailuunkin, kun taas Budapest, Rooma, Amsterdam ja Dublin ovat perinteisiä kapunkilomakohteita. Kreikassa sijaitseva Kreeta on erityisesti lämpöä ja aurinkoa kaipaavien matkailijoiden valinta.

– On ilahduttavaa, että suosikkikohteidemme lista on näin monipuolinen ja esimerkiksi keväällä käynnistyneet Amsterdamin lennot ovat nopeasti nousseet suosikkilistamme kolmen kärkeen, iloitsee Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin suosituimmat kohteet syyslomalla

  1. Málaga, Espanja
  2. Alicante, Espanja
  3. Amsterdam, Alankomaat
  4. Ateena, Kreikka
  5. Burgas, Bulgaria
  6. Budapest, Unkari
  7. Kreeta, Kreikka
  8. Dubrovnik, Kroatia
  9. Dublin, Irlanti
  10. Rooma, Italia

Lähde: Norwegian
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 20.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia