Málaga, Espanja

Halvat lennot Malagaan

Málagan lennot

Halvin aika lentää:
Marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Helmikuu ja huhtikuu
Halvimmat lennot:
160 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, Norwegian
Suorat lennot Tampereelta:
Ryanair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
10km
IATA-tunnus:
AGB

Espanjan suosikkikohteessa Málagassa paistaa aurinko vuoden ympäri ja kohde sopii niin omatoimi- kuin pakettimatkaajalle.

Näin Löydät halvat lennot Málagaan

Halvin aika lentää Málagaan on marraskuu. Myös elo-syyskuu ja touko-kesäkuu ovat halpojen lentojen ajankohtia. Eniten lennoista joutuu maksamaan helmikuussa ja huhtikuussa.

Kallein ajankohta viikosta lentää Málagaan on viikonloppu, joten mahdollisuuksien mukaan lennot kannattaa varata tiistaille, jolloin liput saa halvimmalla. Viime hetken tarjouksilla tai äkkilähdöillä voi saada todella edulliset liput. Mutta jos loman ajankohtaa ei voi siirtää tarjouksien mukaan, kannattaa pelata varman päälle ja varata lennot vähintään 50 päivää ennen lentoa. Lippujen hinnat kallistuvat merkittävästi tultaessa lähemmäksi lentoajankohtaa.

Lentotarjonta Suomesta

Finnair, Norwegian ja SAS operoivat säännöllisesti suoria lentoja Suomesta Málagaan. Málagaan tehdään myös pakettimatkoja Suomesta – useimmin valmismatkat suuntautuvat kuitenkin Aurinkorannikon lomakyliin.

Jos välilaskut matkalla eivät haittaa, kannattaa edullisesti Málagaan mielivän katsastaa myös vaikkapa KLM:n ja Lufthansan vaihtoyhteydellisiä lentoja. Halvimmillaan lennot Málagaan löytyvät alle 200 eurolla, mutta ajankohdasta riippuen halvimmatkin hinnat voivat olla lähempänä 300 euroa. Norwegianilla ovat välillä tarjouksessa suoratkin lennot Málagaan noin 160 eurolla.

Helppo tapa etsiä eri lentoyhtiöiden halvimmat lennot samasta paikasta on Rantapallon lentohaku.

Saapuminen Málagaan

Lentoaika Helsingistä on noin viisi tuntia. Málagan lentokenttä Pablo Ruiz Picasso sijaitsee kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on helppo liikkua vuokra-autolla, bussilla, junalla tai taksilla. Varaudu jonoihin jos vuokraat auton lentokentältä.

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 24.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 votes, average: 4,18 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia