Halvat lennot Malagaan

Malagan lennot

Halvin aika lentää:
Marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Helmikuu ja huhtikuu
Halvimmat lennot:
160 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, Norwegian
Suorat lennot Tampereelta:
Ryanair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
10km
IATA-tunnus:
AGB

Espanjan suosikkikohteessa Malagassa paistaa aurinko vuoden ympäri ja kohde sopii niin omatoimi- kuin pakettimatkaajalle.

Näin Löydät halvat lennot Malagaan

Halvin aika lentää Malagaan on marraskuu. Myös elo-syyskuu ja touko-kesäkuu ovat halpojen lentojen ajankohtia. Eniten lennoista joutuu maksamaan helmikuussa ja huhtikuussa.

Kallein ajankohta viikosta lentää Malagaan on viikonloppu, joten mahdollisuuksien mukaan lennot kannattaa varata tiistaille, jolloin liput saa halvimmalla. Viime hetken tarjouksilla tai äkkilähdöillä voi saada todella edulliset liput. Mutta jos loman ajankohtaa ei voi siirtää tarjouksien mukaan, kannattaa pelata varman päälle ja varata lennot vähintään 50 päivää ennen lentoa. Lippujen hinnat kallistuvat merkittävästi tultaessa lähemmäksi lentoajankohtaa.

Lentotarjonta Suomesta

Finnair, Norwegian ja Ryanair operoivat säännöllisesti suoria lentoja Suomesta Malagaan. Ryanair lentää kausittaisesti Tampereelta Malagaan. Malagaan tehdään myös pakettimatkoja Suomesta – useimmin valmismatkat suuntautuvat kuitenkin Aurinkorannikon lomakyliin.

Jos välilaskut matkalla eivät haittaa, kannattaa edullisesti Malagaan mielivän katsastaa myös KLM:n, Lufthansan ja SAS:n vaihtoyhteydellisiä lentoja. Halvimmillaan lennot Malagaan löytyvät alle 200 eurolla, mutta ajankohdasta riippuen halvimmatkin hinnat voivat olla lähempänä 300 euroa. Norwegianilla ovat välillä tarjouksessa suoratkin lennot Malagaan noin 160 eurolla.

Finnair lentää suoraan Helsingistä Malagaan kahdeksan kertaa viikossa. Halvimmillaan Finnairin suorat lennot maksavat noin 230 euroa.

Helppo tapa etsiä eri lentoyhtiöiden halvimmat lennot samasta paikasta on Rantapallon lentohaku.

Saapuminen Malagaan

Lentoaika Helsingistä on noin viisi tuntia. Malagan lentokenttä Pablo Ruiz Picasso sijaitsee kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on helppo liikkua vuokra-autolla, bussilla, junalla tai taksilla. Varaudu jonoihin jos vuokraat auton lentokentältä.

Kuva: Flickr / Lenny Montana

Päivitetty: 19.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 votes, average: 4.22 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia