Istockphoto
Singapore

Lisää halpalentoja Euroopasta Aasiaan – Norwegian avaa uuden reitin Singaporeen

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa lennot Lontoosta Singaporeen syyskuussa 2017.

Useita kertoja viikossa Singaporeen

Norwegian aloittaa suorat lennot Ison-Britannian pääkaupungista Lontoosta Singaporeen 28. syyskuuta 2017. Singapore on Bangkokin ohella Norwegianin toinen Aasian-kohde, ja Singaporen-lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä.

– Kaukoreittimme ovat erittäin suosittuja ja niiden käyttöaste on yli 90 prosenttia. Tämä osoittaa, että asiakkaat haluavat lisää edullisia lentoja kaukokohteisiin. Siitä syystä lanseeraamme suurella ilolla ensimmäisen reittimme Singaporeen, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Toivomme, että viranomaiset pitävät uusia suoria reittejä Pohjoismaista Aasiaan tärkeinä ja varmistavat, että myös Norwegian saa tarvittavat ylilentoluvat Aasiaan, jatkaa Kjos.

Uutta reittiä tullaan liikennöimään neljä kertaa viikossa, ja lokakuusta 2017 alkaen reittiä liikennöidään viisi kertaa viikossa. Uudella reitillä käytössä ovat 787 Dreamliner -koneet.

Norjalainen lentoyhtiö liikennöi 55 kaukoreitillä Euroopasta Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Toistaiseksi Suomesta ei ole yhtään suoraa kaukoreittiä, mutta Norwegianin lentovalikoima mahdollistaa hyvät vaihtoyhteydet yhtiön kaukoreiteille.

Lähde: Norwegian
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 20.4.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia