Näin pääset kymppikerhoon helposti

Lentoemäntä paljastaa salaisuuden: tämä on helpoin tapa päästä kymppikerhoon

Entä jos kymppikerhoon voisikin päästä helposti ja lähes salaa? Pidä mielessä lentoemännän vinkki.

Oletko kuullut tästä tavasta päästä kymppikerhoon?

Kymppikerho on aihe, joka jaksaa aina puhuttaa lentomatkustajia. Lentokoneen ahtaat wc-tilat eivät ehkä ole romanttisimpia lempimispaikkoja, mutta monia kiehtoo silti ajatus seksistä kymmenen kilometrin korkeudessa.

Normaali häveliäisyys on tyypillisin este matkailijoiden kymppikerhohaaveille. Onko mitään kiusallisempaa kuin wc:n taakse seksin aikana kertynyt jono ja kopista ulos asteleva pariskunta?

Nyt nimettömänä pysyttelevä lentoemäntä on paljastanut Reddit-palvelussa tavallista helpomman, miellyttävämmän ja huomaamattomamman tavan päästä kymppikerhoon.

Lentoemäntä suosittelee kymppikerhosta kiinnostuneille pariskunnille A320P- ja A321P-konetyyppien takaosasta löytyviä vierekkäisiä wc-tiloja. Lentoemännän mukaan kahden erillisen wc-kopin välinen seinä on erittäin helppoa työntää auki.

Kyseiset lentokonevessat ovat yhdistettynä tavallista tilavampia, sillä ne sopivat myös pyörätuolia käyttäville matkustajille.

– Voitte mennä kahteen koppiin yhtä aikaa, avata seinän ja pitää hauskaa. Mutta älkää unohtako laittaa seinää takaisin paikoilleen, kirjoittaa lentoemäntä.

Lentoemännän jakamista tiedoista selvisi tämän työskentelevän sveitsiläisen Swiss International Air Lines -lentoyhtiön palveluksessa.

Katso havainnollistava kuva lentoemännän suosittelemista wc-tiloista täältä. Airbusin suunnittelema wc-tilamalli otettiin käyttöön tavallisten käytävän kahdella eri puolella sijaitsevien koppien tilalle.

>> Lue myös: Tiesitkö tämän kymppikerhosta? 6 faktaa seksistä lentokoneessa

Lähde: The Sun
Kuva: iStockphoto

Päivitetty: 17.5.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 3,80 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE