Rovaniemen lentoasema

Kotimaan lentokenttien hauskimmat palvelut: kokeile keinutuoleja, soita pianolla tai lähetä tervehdys Joulupukille

Kotimaan lentokentistä vastaava Finavia tarjoaa matkailijoille monia hauskoja palveluja, joiden avulla aika lentoasemalla vierähtää nopeasti.

Joulutunnelmaa Rovaniemellä läpi vuoden

Rovaniemen lentokenttä on Joulupukin virallinen lentoasema, ja joulutunnelma näkyykin lentokentällä läpi vuoden. Joulukoristeiden lisäksi lähtöporttialueella sijaitseva Joulupukin pääpostin sivukonttori pitää yllä joulutunnelmaa vuoden ympäri.

Monilta muilta lentoasemilta tutut Finavian keinutuolit ovat matkustajien käytössä myös Rovaniemellä, minkä lisäksi kentällä voi odotella lennon lähtöä mukavasti esimerkiksi sohvilla.

Piano ja keinutuoleja Oulun lentoasemalla

Oulunsalossa sijaitseva Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi suurin lentoasema, mikä näkyy myös kentän palvelutarjonnassa. Kahvilan, ravintolan ja myymälän lisäksi Oulun lentoasemalla on lisäksi panostettu mukavuuteen ja matkustajien viihtyvyyteen.

Oulun lentoasema
Oulun lentokentän kaikille avoin piano kutsuu kokeilemaan omia musikaalisia kykyjä.

Lennon lähtöä voi odotella Oulunsalon lentoasemalla Finavian keinutuoleissa, mukavissa säkkituoleissa tai verestämällä omia pianistin taitoja odotusalueella sijaitsevan pianon avulla. Rohkaisevalla Play me -tekstillä varusteltu piano on vapaasti matkustajien käytössä eikä olekaan ihme, jos Oulun lentoasemalla raikaa mukava pianomusiikki.

Neuvottelutila Tampere-Pirkkalan lentoasemalla

Jos haluat ottaa kaiken hyödyn irti ajastasi lentoasemalla, onnistuu se Tampere-Pirkkalan lentoasemalla mainiosti kentän neuvottelutiloissa. Kaksi eri kokoista palaverihuonetta sopivat niin pitkiin kuin lyhyisiinkin palavereihin.

Tilat sijaitsevat terminaalialueella, joten palaverin voi ajoittaa vaikkapa loppumaan juuri ennen lennon lähtöä, jolloin turha odotteluaika jää lentokentällä mahdollisimman lyhyeksi.

>> Lue myös: Tässä ovat Helsinki-Vantaan yllättävimmät palvelut – tiesitkö näistä?

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Finavia ja Inka Khanji

Päivitetty: 29.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia