Halvat lennot Hongkongiin

Hong Kongin lennot

Halvin aika lentää:
Kevät ja syksy
Halvin aika varata lennot:
Kahta kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Heinä-elokuu ja joulukuu
Halvimmat lennot:
500 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Lentokentän etäisyys keskustasta:
34km
IATA-tunnus:
HKG

Hongkong on todellinen metropoli ja lentoliikenteelläkin mitattuna yksi Aasian vilkkaimmista kaupungeista.

Näin löydät halvat lennot Hongkongiin

Heinäkuu ja elokuu ovat kalleinta aikaa matkustaa Hongkongiin. Halvimpia lippuja metsästävän kannattaa myös välttää joulupyhiä.

Keväällä ja syksyllä lennot ovat selvästi halvempia. Esimerkiksi toukokuussa suoratkin lennot voi saada vain 630 eurolla, kun heinäkuussa joutuu maksamaan jopa enemmän halvimmasta useammalla välilaskulla varustetusta lennosta.

Keskiviikko ja torstai ovat halvimmat viikonpäivät valittaviksi lennoille Hongkongiin. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska halvimmat lennot saa varaamalla viimeistään kahta kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Lennot Suomesta

Finnair lentää suoraan Helsingistä Hongkongiin jopa yhdeksän kertaa viikossa. Halvimmat suorat lennot Helsingistä voivat maksaa vain 630 euroa, mutta yleensä suorista lennoista joutuu maksamaan yli 700 euroa.

Mahdollisimman halvat lennot löydät valitsemalla reitin, johon kuuluu yksi tai kaksi välilaskua. Kaikista halvimmissa on kaksi välilaskua ja ne maksavat noin 500 euroa. Halpoja vaihtoyhteyksiä Euroopasta Hongkongiin tarjoavat esimerkiksi Lufthansa ja Hongkongin oma Cathay Pacific.

Parhaiten lennot Hongkongiin tai jatkolennot sieltä eteenpäin löydät Rantapallon lentohaulla.

Hongkongin lentokenttä

Hongkpngista on todella hyvät lentoyhteydet muualle Kaakkois-Aasiaan, ja Hongkongin kansainvälinen lentokenttä Chek Lap Kok on muun muassa Cathay Pacificin ja Hong Kong Airlinesin tukikohta. Hongkongia tärkeänä kohdekaupunkinaan pitävät myös China Airlines, Singapore Airlines ja Virgin Atlantic.

Airport Express -juna on nopein tapa kulkea lentoasemalta kaupunkiin. Matka keskustaan kestää alle puoli tuntia. Lentokentältä on myös suora lauttayhteys Macaoon.

Kuva: Flickr / Benson Kua

Päivitetty: 19.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia