Halvat lennot Hanoihin

Hanoin lennot

Halvin aika lentää:
Kevät ja Syksy
Halvin aika varata lennot:
Kolme kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu ja heinä-elokuu
Halvimmat lennot:
630 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair kausittaisesti
Lentokentän etäisyys keskustasta:
45km
IATA-tunnus:
HAN

Kiinnostaako eksoottinen Vietnam? Näin löydät halvat lennot Hanoihin!

Näin löydät halvat lennot Hanoihin

Hanoin kansainvälinen lentokenttä Noi Bai on Vietnamin toiseksi suurin lentokenttä.

Halvimmat ajankohdat lentää Suomesta Hanoihin ovat keväällä ja syksyllä. Heinä-elokuussa ja joulukuussa lentojen hinnat nousevat.

Lentojen hintaan vaikuttaa myös varausajankohta. Lentojen hinnat nousevat lähdön lähestyessä, ja lennot Hanoihin kannattaa varata kahta-kolmea kuukautta ennen lähtöä.

Torstai on viikonpäivistä keskimäärin halvin lentää Hanoihin, mutta lentoja hakiessa voi halpoja lentoja löytää myös maanantai-torstai väliltä.

Lennot Suomesta

Finnair lentää Helsingistä Hanoihin suoria lentoja kausittaisesti. Kesäkuukausina Finnairin suorat lennot maksavat halvimmillaan noin 680 euroa. Yleensä tämä on paras yhteysvalinta, sillä välilaskulliset lennot eivät juurikaan eroa hinnaltaan Hanoihin matkustettaessa. Suorat lennot saattavat joskus olla myös vaihdollista yhteyttä halvemmat.

Finnair lentää vuoden 2014 kesä-syyskuussa Helsingistä Hanoihin kolme kertaa viikossa. Lähdöt ovat maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin, ja paluupäivä vastaavasti tiistai, perjantai ja sunnuntai.

Suurimman osan vuodesta joutuu Suomesta siis lentämään Hanoihin yhdellä ja halvimpien lippujen kohdalla kahdella välilaskulla. Halvimmat lennot Hanoihin ovat noin 630 euroa kahdella välilaskulla. Suosittuja kauttakulkupaikkoja Hanoihin lennettäessä ovat Bangkok ja Singapore.

Halvimmat lennot Vietnamiin löytyvät parhaiten Rantapallon lentohaulla.

Hanoin lentoasema

Noi Bain lentoasema on tärkeä väylä Vietnamiin. Ainoastaan Ho Chi Minhin lentokentän kautta kulkee enemmän matkustajia. Noi Bain lentoasemaa ollaan laajentamassa vuonna 2014, sillä koko ajan kasvavat matkustajamäärät ylittävät nykyisen kentän kapasiteetin.

Kuva: Flickr / Håkan Dahlström

Päivitetty: 19.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia