Lentokoneruoka

Haluaisitko lentokoneessa myös toisen aterian? Näin se onnistuu

Santsiannoksen pyytäminen lentokoneessa voi olla kannattavaa, sillä usein koneisiin pakataan myös ylimääräisiä annoksia, jotka päätyisivät muuten roskiin.

Pyydä lisää ruokaa ystävällisesti

Oletko joskus ollut tilanteessa missä olet jäänyt nälkäiseksi lentokoneen ruokatarjoilun jälkeen? Toisen ruoka-annoksen pyytäminen voi tuntua erikoiselta, mutta se saattaa olla hyvin kannattavaa sillä matkustamohenkilökunta tarjoaa mielellään toisen aterian, mikäli ruokaa on jäljellä.

Usein ruokaa jää yli vielä tarjoilun jälkeen, ja kaikki ylimääräinen ruoka heitetään lennon jälkeen roskiin. Siitä syystä matkustamohenkilökunta tarjoaa mieluusti ystävällisille kysyjille toiset ateriat.

Lennoille pakataan usein muutamia ylimääräisiä aterioita, minkä lisäksi kaikki matkustajat eivät aina ota heille tarkoitettua ateriaa. Mikäli ruokaa on liian vähän santsiannoksia ei tietenkään tarjota. Jos ateriat loppuvat kesken tarjoillaan matkustajille matkustamohenkilökunnalle tarkoitettuja aterioita, mutta näin käy hyvin harvoin.

Lentokoneateriat lämmitetään usein samanaikaisesti ja ruoka on syömäkelpoista vain tietyn aikaa lämmityksen jälkeen. Myöhemmin aterioita ei voi enää tarjota matkustajille, joten uutta ateriaa kannattaa pyytää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Paras aika pyytää lisää ruokaa on tarjoilun yhteydessä, mikäli tiedät jo silloin ettei yksi ateria tule riittämään. Tällöin matkustamohenkilökunta saattaa antaa sinulle toisen aterian heti jos ylimääräisiä aterioita on, tai vaihtoehtoisesti tuoda jäljelle jääneen aterian tarjoilun päätyttyä.

Toinen hyvä vaihtoehto on pyytää lisää ruokaa tarjoilun päättyessä, jolloin olet itsekin todennäköisesti ehtinyt syödä ensimmäisen aterian.

Kuten muutenkin matkustamohenkilökunnan kanssa kommunikoidessa, saat parasta palvelua pysymällä kohteliaana ja pyytämällä lisäannosta ystävällisesti.

>> Tätä sinäkin olet ihmetellyt: miksi lentokoneruoka ei maistu juuri miltään?

Lähde: Daily Mail
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 1.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE