Gran Canaria

Halvat lennot Gran Canarialle

Gran Canarian lennot

Halvin aika lentää:
Marraskuu ja tammikuu
Halvin aika varata lennot:
Kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu
Halvimmat lennot:
200 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Norwegian
Suorat lennot Oulusta:
Norwegian
Lentokentän etäisyys keskustasta:
19km
IATA-tunnus:
LPA

Etsitkö edullisia lentoja Gran Canarialle? Vertaile hinnat Rantapallon lentohaulla ja säästä!

Näin löydät halvat lennot Gran Canarialle

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Gran Canarialle >>

Halvin ajankohta lentää Gran Canarian aurinkoon on talvi. Joulukaudella voi joutua maksamaan enemmän lennoista, mutta muuten esimerkiksi marraskuu ja tammikuu ovat edullisten lentojen aikaa.

Lentojen hintaan vaikuttaa matkustusajankohdan lisäksi myös varausajankohta. Edullisimmat lennot Gran Canarialle saa olemalla varauksen kanssa ajoissa liikkeellä. Lentojen hinnat nousevat lähdön lähestyessä, joten lennot kannattaa varata viimeistään kuukautta ennen lähtöä.

Halvimpia lentoja Gran Canarialle ovat keskiviikon lähdöt. Lennot kannattaa varata joko keskiviikolle tai maanantaille, jos loman ajankohdalla ei muuten ole itsellesi väliä. Erityisesti suorien lentojen hinnat kallistuvat selvästi viikonloppuna.

Lennot Suomesta

Suorat lomalennot Helsingistä Gran Canarialle kuuluvat Finnairin, TUIflyn ja Thomas Cook Airlinesin reitteihin. Primera Air lentää saarelle lomalentoja sesongin mukaan.

Norwegianin suorat reittilennot Suomesta Gran Canarialle lennetään Helsingin lisäksi myös Oulusta. Oulusta Gran Canarialle suorat lennot maksavat halvimmillaan 300 euroa, ja Helsingistä Gran Canarialle saa suoria reittilentoja halvimmillaan noin 280 eurolla. Välilasku laskee lentojen hintaa ja halvimmillaan lennot yhdellä pysähdyksellä molempiin suuntiin maksavat vain noin 200 euroa.

Norwegian lentää suoria lentoja Oulusta vain kerran viikossa. Lähtö on keskiviikkona ja paluulento tiistaina. Helsingistä Norwegianin suoria lentoja on maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Helpoin tapa löytää halvat lennot Gran Canarialle on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo parhaat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa, kun et joudu selaamaan läpi kaikkien lentoyhtiöiden tarjouksia erikseen.

Gran Canarian lentoasema

Gran Canarian lentoasemalla, josta joskus puhutaan myös Las Palmasin lentoasemana, on suuri merkitys Espanjan lentoliikenteelle. Lentokenttä on maan viidenneksi vilkkain ja Kanariansaarten vilkkain kenttä.

Kentältä poistuessa ja sinne saapuessa vaihtoehtona ovat linja-autot, joita on kattava verkosto saaren eri osiin, tai taksikyyti. Taksilla matkustaminen on halvempaa kuin Suomessa, joten se on helppo ja nopea tapa liikkua saarella.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Gran Canarialle >>

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 7.12.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 votes, average: 3,57 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia