Istockphoto
Lissabon, Portugali

Finnairille uusia kohteita kesälle 2018 – suoria reittejä Aasiaan ja Eurooppaan

Suomalainen lentoyhtiö avaa ensi kesänä suorat reitit Helsingistä Portugalin Lissaboniin, Saksan Stuttgartiin ja Kiinan Nanjingiin.

Uusia kohteita kesäkaudelle

Finnair aloittaa kesäkaudella 2018 uudet reitit kolmeen kohteeseen Euroopassa ja Aasiassa: Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin, Saksassa sijaitsevaan Stuttgartiin sekä kiinalaiseen Nanjingin kaupunkiin.

Lissabonin-reitti liikennöidään toistaiseksi vain kesäkaudella, ja lennot alkavat kesäkuun alussa ja kestävät lokakuulle asti. Finnair lentää Helsingistä Lissaboniin kolme kertaa viikossa.

Finnair aloittaa lennot Helsingistä Etelä-Saksassa sijaitsevaan Stuttgartiin huhtikuun 2018 lopussa. Suoraa reittiä liikennöidään päivittäin.

Seitsemäs kohde Kiinassa

Finnair aloittaa suorat lennot Helsingistä Kiinan Nanjingiin keväällä 2018. Uusi reitti avataan 13. toukokuuta 2018, ja sitä liikennöidään kolme kertaa viikossa kesäkauden ajan. Talvikaudella reittiä lennetään kaksi kertaa viikossa.

Nanjing on noin kahdeksan miljoonan asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Shanghain lähistöllä Yangtse-joen varrella. Kaupunki on vilkas kaupan ja kulttuurin keskus, joka kiinnostaa matkailijoita myös Euroopassa.

Finnairilla on hyvin laaja reittiverkosto niin Kiinassa kuin muuallakin Aasiassa. Muita yhtiön Kiina-kohteita ovat Chongqing, Guangzhou, Hongkong, Peking, Shanghai ja Xian. Uuden reitin myötä Finnairilla on kesällä 2018 yhteensä 38 viikoittaista vuoroa Helsingistä Kiinaan, mikä tekee suomalaisesta lentoyhtiöstä yhden suurimmista Kiinan ja Euroopan välillä liikennöivistä yhtiöistä.

– Kiinan strategiamme kantaa hedelmää, ja se näkyy selvästi myös Suomen kasvaneissa kiinalaisten matkailijoiden määrässä. Nanjingin reitti vahvistaa tarjontaamme entisestään ja tekee meistä merkittävän toimijan Kiinan ja Euroopan välisessä matkailussa, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Lähde: Finnair
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 30.8.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 2,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia