Halvat lennot Barcelonaan

Halvat lennot Barcelonaan

Barcelonan lennot

Halvin aika lentää:
Tammi-helmikuu, marraskuu
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu
Halvimmat lennot:
150 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, Norwegian, Vueling
Lentokentän etäisyys keskustasta:
10km
IATA-tunnus:
BCN

Espanjan suosituin kaupunkilomakohde Barcelona houkuttelee matkustajia ympäri vuoden.

Näin löydät halvat lennot Barcelonaan

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Barcelonaan >>

Lennot Helsingistä Barcelonaan ovat yleensä edullisia ja kahden halpalentoyhtiön liikennöimälle välille löytyy välillä todella halpoja tarjouksia.

Lennot Barcelonaan ovat halvimmillaan marraskuusta helmikuuhun, joulukuun hintapiikkiä lukuunottamatta. Joulupyhät ja toukokuu ovat kalleimmat ajat vuodesta matkustaa Barcelonaan.

Halpoja lentoja kyllä löytyy myös kalliimmille kuukausille, kunhan lentojen varaamisen kanssa on hyvissä ajoin liikkeellä.

Edullisemmat lennot saa varatessaan vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Jos suinkin mahdollista, kannattaa lennot varata maanantaille, tiistaille tai keskiviikolle, jotka ovat matkapäivistä muita edullisempia.

Lentotarjonta Suomesta

Suoria lentoja Helsingistä Barcelonaan on Finnairin, Norwegianin ja Vueling Airlinesin valikoimissa. Espanjalainen halpalentoyhtiö Vueling lentää Helsingistä Barcelonan El Prat -lentokentälle kesäkuukausina kahdesti viikossa. Finnairilla on suora lento Barcelonaan jopa kahdesti päivässä ympäri vuoden.

Halpalentoyhtiö Norwegianin suorat lennot Barcelonaan ovat monesti samoissa hinnoissa kuin muiden lentoyhtiöiden halvimmat vaihdolliset lennot. Norwegianin suorat lennot Helsingistä Barcelonaan maksavat halvimmillaan noin 150 euroa, Finnairin vastaavat lennot halvimmillaan noin 200 euroa.

Barcelonaan halpoja lentoja vaihtoyhteydellä tarjoavat Lufthansa, SAS, Air Baltic, KLM, Air France ja Iberia. Halvimmillaan lennot välilaskulla voi saada 150 eurolla ja vuodenajasta riippumatta lentoja on yleensä tarjolla alle 200 eurolla.

Helpoin tapa löytää halvat lennot Barcelonaan on Rantapallon lentohaku, joka vertailee kaikkien yhtiöiden hinnat ja kertoo edullisimmat tarjoukset haluamanasi ajankohtana. Lentohakua käyttämällä säästät aikaa ja löydät hintatiedot helposti yhdestä osoitteesta.

Barcelonan lentokenttä

Barcelonan kansainvälinen lentokenttä El Prat de Llobregat on Espanjan toiseksi suurin Madridin lentokentän jälkeen. Varsinkin elokuun lomakautena ja juhlapyhien aikaan kenttä voi ruuhkautua pahasti. Muulloin riittää kun lähtiessä saapuu kentälle vähintään tuntia ennen lentoa.

El Prat toimii espanjalaisen Vueling Airlinesin tukikohtana. Lähinnä Espanjan sisäisen ja Eurooppaan suuntautuvan lentoliikenteen lisäksi kentältä on myös lentoja Aasiaan ja Yhdysvaltoihin.

Julkinen liikenne Barcelonassa on reissaajan kukkarolle edullista. Lentokentältä on yhteys Barcelonaan kulkevaan lähijunaan, josta voi vaihtaa helposti vielä metroon. Lentokentän ja kaupungin väliä liikennöi niin julkisia kuin yksityisiä linja-autoreittejä.

Taksin saa kentän edestä helposti, ja matka keskustaan kustantaa yleensä alle 20 euroa. Terminaaleista löytyvät myös autonvuokrausyritysten toimipisteet, jos haluaa mieluummin liikkua vuokra-autolla.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Barcelonaan >>

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 13.12.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 votes, average: 4,86 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia