Halvat lennot Amsterdamiin

Amsterdamin lennot

Halvin aika lentää:
Ympäri vuoden
Halvin aika varata lennot:
Kaksi kuukautta ennen lähtöä
Kallein aika lentää:
Joulukuu ja heinäkuu
Halvimmat lennot:
alle 180 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair, KLM
Lentokentän etäisyys keskustasta:
17km
IATA-tunnus:
AMS

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam ja sen kansainvälinen lentokenttä Schiphol on yksi Euroopan suurimmista lentoliikenteen solmukohdista.

Näin löydät halvat lennot Amsterdamiin

Heinäkuu ja Joulukuu ovat kalleimmat ajankohdat lentää Amsterdamiin, muulloin lennot Helsingistä Amsterdamiin ovat yleensä melko edullisia, monesti jopa halpoja. Tämän takia monet omatoimimatkaajat lentävät Amsterdamin kautta kauemmaskin käyttäen Amsterdamia vain välilaskupaikkana. Esimerkiksi Helsinki – Amsterdam – Bangkok -reitille löytyy yleensä hyvin edullisia lentoja.

Alankomaiden lentoyhtiö KLM lentää myös moniin eksoottisiin kohteisiin, kuten Karibian saarille ja moniin Afrikan valtioihin. Erityisesti Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluville Aruballe (alle 600 euroa) tai Curacaolle (650 euroa suorat lennot) matkustava voi löytää halvat lennot Amsterdamin kautta.

Halvimmat lennot saa varatessaan liput vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Tiistai on viikon halvin ajankohta lentää Amsterdamiin. Välilaskujen määrä ei merkittävästi vaikuta hintaan, joten kannattaa siis valita suorat lennot mahdollisuuksien mukaan.

Monipuolinen lentotarjonta

Jos haluat löytää halvat lennot Amsterdamiin (ja mahdollisesti eteenpäinkin), kannattaa aloittaa Rantapallon halvat lennot etsivällä hakukoneella. Lentohaku vertailee eri matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintoja ja kertoo parhaat vaihtoehdot.

Finnair lentää suoraan Helsingistä Amsterdamiin kahdesti päivässä ja alankomaiden kansallinen lentoyhtiö KLM jopa useammin. Halvimmat lennot yhdellä tai useammalla välilaskulla Amsterdamiin tarjoaa SAS, Lufthansa, Norwegian ja Air Baltic. Halpalentoyhtiöiden tarjontaan voi perehtyä täällä.

Ympärivuoden lennot saa halvimmillaan alle 180 eurolla, ja sillä hinnalla on myös yleensä tarjolla Finnairin suoria lentoja.

Amsterdamin lentokenttä

Schipholin lentokenttä on Alankomaiden suurin, ja Euroopan mittakaavassakin kenttä on matkustajamäärältään viidenneksi vilkkain, Lontoon, Frankfurtin, Madridin ja Pariisin jälkeen. Schiphol on KLM:n kotikenttä ja toimii myös amerikkalaisen maailman suurimman lentoyhtiö Delta Air linesin Euroopan tukikohtana.

Lentokentältä on suoraan junayhteydet Amsterdamin lisäksi Alankomaiden muihin suurimpiin kaupunkeihin. Myös kaukojunat Brysseliin, Pariisiin ja Sveitsiin pysähtyvät Schipholissa.

Schipholista kulkee myös useita eri linja-autolinjoja esimerkiksi Amsterdamiin, Haarlemiin, Amstelveeniin, Amsterdam-Zuidoostiin ja Hoofddorpiin.

Kuva: Flickr / -JvL-

Päivitetty: 19.2.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 4,17 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia