VALMENNUS & KONSULTOINTI

BLOGISTA BISNES(1)

Tervetuloa!(2)

Luet tällä hetkellä London and beyond -blogin valmennus- ja konsultointiosiota. Sinulla on mahdollisesti unelmia blogin ja yrityksen kasvattamiseen liittyen, aivan kuin minullakin muutama vuosi sitten oli. Kerron nyt sinulle hieman tarinaani ja siitä, miten voin auttaa sinua!

London and beyond on minun, Leena-Mari Laukkasen, vuonna 2013 perustama matkablogi – joka on inspiroivan blogiharrastuksen lisäksi luonut uralleni uuden suunnan.

Tällä hetkellä blogini työllistää minut niin blogiyhteistöiden kuin blogin ulkopuolisten konsultaatio- ja kirjoitustehtävien kautta. Olen onnellinen erityisesti siksi, että voin tehdä rakastamaani työtä niin kotoani Saksasta, vanhempieni luota Suomesta, entisen kotikaupunkini Lontoon kahviloista tai Firenzen lähellä sijaitsevasta anoppilastanikin. Tämä on juuri sitä, mistä aiemmin unelmoin – ja joustava työ takaa sen, että voin myös viettää enemmän aikaa heinäkuun alussa 2016 syntyneen pienen vauvani kanssa. Miehelläni on liikkuva työ, ja muutamme usein. Olen tehnyt maisterintutkinnon kaupan ja taloustieteen aloilta Glasgow’ssa ja Lontoossa, ja Saksaan 2015 muuttaessamme kaipasin haasteita. Täysipäiväinen kotiäidin elämä ei sovi minulle, joten halusin kehittää uralleni uutta suuntaa blogin kautta.

Jaan kokemustani ja ammattitaitoani valmennuksen muodossa niin yrittäjille kuin bloggaajillekin, keskittyen siihen miten blogista saa eniten irti bisnes- ja uramielessä. Blogi on toiminut monelle ponnahduslautana uudelle uralle, ja moni yrittäjä hyötyy yritysblogista lisää asiakkaita tavoitellessaan. Konsultoin myös yrityksiä, ja yritys voi ulkoistaa minulle sosiaalisen median kanavien ylläpidon. Kirjoitan uutiskirjeitä ja neuvon sosiaalisen median haltuunotossa.

Olen elävä esimerkki siitä, että blogin kautta voi päästä pitkälle ja siitä voi hyötyä henkilökohtaisella uralla kuin yrityksilläkin.

Tällä hetkellä tarjoan kahdenlaista valmennuspakettia (räätälöity valmennus- ja konsultaatiopaketti on myös tarjolla ja täysin muokattavissa asiakkaan tarpeisiin):

PIENT

Kurssin aikana opit:

-Lisää blogin merkityksestä yritysmaailmassa

-Ulkoasun merkityksestä blogimaailmassa

-Kehittämään blogistasi ammattimaisen ja tarkoituksenmukaisen

-Luomaan blogin avulla lisää uskottavuutta omalla alallasi

-Lisäämään asiakaskuntaa pitkällä tähtäimellä (ja siten luomaan lisää tuloja)

Kurssi sisältää:

-Materiaalit

– 60 minuutin konsultoinnin Skypessä (60min kerralla tai 30+30), sisältäen muistion keskustelun pääkohdista ja keskustelun perusteella annetut kotitehtävät

– Tuen sähköpostilla – mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa meilillä yhteyttä

– Projektin seuranta (45min sessio) sovitun ajan jälkeen, esimerkiksi 2-3kk

PIENT(1)

Kurssin aikana opit:

-Löytämään oman juttusi ja suunnan blogillesi

-Yleisöön vetoavan blogin tunnusmerkit, ja huomioon otettavat asiat

-Keinoja, joilla blogia voi hyödyntää työelämässä, niin paikkariippumattomana yrittäjänä kuin työnhaussakin

-Miten blogilla voi tienata (Do’s and don’ts)

Kurssi sisältää:

-Materiaalit

– 60 minuutin konsultoinnin Skypessä (60min kerralla tai 30+30), sisältäen muistion keskustelun pääkohdista ja keskustelun perusteella annetut kotitehtävät

– Tuen sähköpostilla – mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa meilillä yhteyttä

– Projektin seuranta (45min sessio) sovitun ajan jälkeen, esimerkiksi 2-3kk

KURSSIEN HINTA TUTUSTUMISTARJOUKSENA 15.2 ASTI 299€

Ennen valmennuksen alkua haluan tutustua sinuun siellä ruudun takana esimerkiksi meilitse tai Skypessä, jotta osaan räätälöidä paketin juuri tarpeidesi mukaan. Valmennukset ovat henkilökohtaiseksi suunniteltuja, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Aika- ja paikkariippumattomia verkkokursseja on tulossa valikoimiin myöhemmin.

Teen työtäni kannustavan ystävän ottein, joka osaa tarvittaessa antaa nuhteita ja potkia persuksille. En usko jäykkään hierarkiaan tai yritysmaailmassa valloillaan olevaan pönöttämiseen – uskon, että tällä lähestymistavalla tulee parempia tuloksia. Rennosti, mutta aina tavoitteellisesti. Kovaa työtä unohtamatta.

Laita minulle viestiä leenamari.laukkanen (a) gmail.com, ja kerron lisää!