Yleinen

Mamuska – Authentic Polish Food in Elephant and Castle

torstai, elokuu 22, 2013

Ihanaa, pääsen taas lempiaiheeseeni – ruokaan ja ravintoloihin. Muutama päivä sitten kirjoitin Dumpling-ravintolasta Lontoon Chinatownissa ja nyt vuoron pääsee Mamuska, puolalainen ravintola Elephant & Castlessa.

Tutustuin Mamuskaan puolalaisten ystävieni kautta ja paikka on tietojeni mukaan erityisesti Lontoon puolalaisten suosiossa. Ruoka on hyvää ja mikä parasta, se on myös edullista. Kuuluisat puolalaiset pierogit kuuluvat menuun (kuva alla), eikä viiden punnan hintakaan päätä huimaa. Aterian hinnaksi tulee oluen kera noin 8£, mikä on Lontoon hinnat huomioon ottaen erittäin kohtuullinen. Tietenkin alkoholittoman juoman kanssa hinta laskee vielä tästäkin.

Minulla ei ole paikasta pahaa sanaa sanottavana, palvelu pelaa ja ruoka on erittäin hyvää. Ainoa pieni miinus tulee sijainnista – vaikka Elephant & Castleen onkin helppo kulkea, on ostoskeskus jossa Mamuska sijaitsee erittäin luotaantyöntävä paikka. Paikka on Elephant & Castle Shopping Center, joka varsinkin ensinäkemältä näyttää .. no miten sen nyt kauniisti sanoisi, rumalta. Sen ei kuitenkaan kannata antaa häiritä vaan suuntaa rohkeasti sisään, Mamuska löytyy toisesta kerroksesta.

Mamuska                                                                                                                                                                     Tube: Elephant & Castle, Bakerloo & Northern lines

puola1 puola2puola3puola4

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Panu / Panun matkat lauantai, tammikuu 25, 2014 at 19:02

  Kiitos vinkistä! Taidanpa vierailla sitten, kun Lontooseen taas joskus matkaan. On ikävä puolalaista ruokaa. Helsingistä kun ei puolalaista ravintolaa löydy… 🙁

  • Reply lena sunnuntai, tammikuu 26, 2014 at 17:40

   Ehdottomasti kannattaa tämä paikka laittaa listalle. 🙂 Puolalainen ruoka on kyllä herkkua. Täällä on yksi toinen hyvä puolalainen myös, raportoin sieltä kunhan ehdin!

   Harmi tosiaan kun Suomessa ei (toistaiseksi) tällaisia paikkoja ole.. uskon että kysyntää olisi ainakin pienen joukon keskuudessa.

 • Reply maisasofia torstai, elokuu 22, 2013 at 20:44

  Oi näyttää hyvältä 😉 Oon maistanut joskus puolalaisen kaverin tekemiä mansikkapierogeja, namia on. Kiitos tästä vinkistä, pitää ens kerralla Lontoossa muistaa!

  • Reply lena perjantai, elokuu 23, 2013 at 09:23

   Mansikkapierogi? Kaikkea sitä, saattaa muuten olla aika hyvää kun tarkemmin ajattelee 🙂
   Meillä on yksi toinenkin puolalainen ravintola testattavana Hammersmithissa heti kun aikaa löytyy, en malta odottaa!

 • Reply Heidi torstai, elokuu 22, 2013 at 18:36

  Onpa herkullisen näköistä! Mä en oikeastaan tiedä puolalaisesta ruuasta juuri mitään, pitäis joskus kokeilla. Oon lapsena käynyt Puolassa, mutta ei ole mitään mielikuvia ruokapuolesta 🙂

  • Reply lena torstai, elokuu 22, 2013 at 18:58

   Tämä oli mullekin vähän yllätys, minulla on yksi saksalainen kaveri joka on aivan hulluna Itä-Eurooppaan ja olen hänen kanssaan siten näitä kierrellyt. Ja kiertelen varmasti jatkossakin, tuntematon ruokamaa Puola on ehdottomasti kokemisen arvoinen 🙂

  Leave a Reply