Yleinen

Aamu Fulhamissa

tiistai, heinäkuu 16, 2013

Aamuinen Tescon reissu muuttuikin brunssiksi naapurikahvilassa – aamupalan valmistaminen tuntui kovin ylitsepääsemättömältä ja valmis brunssi kuulosti paljon houkuttelevammalta!

photo(2)

photo(1)

photo(3)

photo(4)

photo(5)

Tämä kahvila (Kaffeine, Fulham Road) on niin mun lemppari. Se että sinne on hyvin lyhyt matka kotoa vaikuttanee asiaan – kuten myös se että yläolevan annoksen teen kera saa samaan hintaan kuin Starbuckista paninin ja teen.  Starbucks ja muut isot ketjukuppilat eivät millään mittapuulla kuulu suosikkeihini. Pienet paikat ovat myös yleensä paljon persoonallisempia ja niissä saa parempaa palvelua, unohtamatta laadukkaampaa ruokaa. Ja niistä voi maksaa jopa hieman ekstraa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply