Kuljen taas kotiin päin…

Nyt sitten jälleen kerran tämä reissu on paketissa vaikka vielä 5 päivää on aikaa olla täällä kirjoitan tämän loppu jutun jo nyt kun tuo meidän netti aika voi taas loppua yks/kaks. Länskärin lukeminen on miehelle niin tärkeää että sitä pitää lukea oikein tunti pari kun taas meikä vetää sen kolmeen minuuttiin ..no vitsi vitsi pitäähän sitä olla Lohjan asioistakin selvillä vaikka täällä oliskin pitenpään.

Tällä viikolla on luvattu auringonpaistetta joka päivälle ja siitä kyllä nautimme tuossa terassilla. Tämä viikko tuo myös tyttäreni tänne miehensä kanssa joten kyllä täällä säpinää riittää loppuun asti. kaikki mitä ollaan suunniteltu ja vähän enenpikin on ehditty hoitaa. Syksyn asunto on vuokrattu lentoliputkin jo varattu. Tänne siis mieli palaajaa …

Olemme kuunnelleet suomalaisten mielipiteitä täällä asumisesta missä on se paras paikka Fuengirolassa vai Benaldemadenassa.Puolensa molemmissa  ja vielä Torremoliinokin on hyvä paikka ja omat kannattajansa sielläkin on. Olemme kuitenkin avoimin mielin ja kokeilemme näin alussa useita paikkoja ja nyt syksyllä menemme siis Fugeen niinkuin suomalaiset paikkaa kutsuu.

Yhteenvetona voi sanoa että täälläkin aika kuluu siivillä ei olla keritty pitkästyä ollenkaan aina olisi jokin paikka minne pitäs mennä tai juttu joka pitäs tehdä. Hotellissa aika ei kuluisi mutta tämä kämppä asuminen on ihan ok.Olen kutonut 5 paria sukkia ja lukenut 3 kirjaa laittanut jokapäivä ruuat se mitä en ole tehnyt on tiskaus sen on ”petteri” niminen kone hoitanut ja siitä pojot hänelle.

Niinpä Lohjan torilla tai jossain tavataan…kiitos blogin seurannasta

T.Leila

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *