Sunnuntai päivää

Kyllä sitä hämmästyy kovin kun huomaa että osaa toimia näitten koneitten kanssa vaikka alussa tuntuu siltä että ei tuu mitään. Niinkuin kerroin täällä ei ole omaaa wifiä likellä on kirjasto jossa on ilmainen wifi mutta siellä oli niin paljon porukkaa ja paljon koneita käytössä etää koneet pätki kaiken aikaa ja hyviin yhteyksiin tottuneena sehän ei sovi meikäläiselle.

No sitten lasten neuvojen ja ohjeiden mukaan mies osasi kuin osasikin liittää tämän koneen puhelimeen ja nyt kaikki skulaa ainakin toistaiseksi. Käytämme puhelimen internettiä että voimme katsoa ohjelmia Areenan kautta. Toki säästeliäästi kun jos ylitämme jonkin mecaa rajan niin menee maksu. mutta jotakin voi maksaakin jos palvelun saa.

täällä on ollut tuulista ja aika ajoin sateista ilmaa mutta lämmintä kyllä me ei vielä shortseissa kuljeta mutta niitäkin ihmisiä näkee jotka kesä vaatteissa on.Huoneisto jonka vuokrasimme on pieni kaksio ekassa kerroksessa tää on kolmikerroksinen rivitalo aika iso alue ja vielä ei olla ehitty uimaallasta näkeen mutta tiedämme että se on kyllä. Vaatimattomat sängyt ja siinä maatessa tulee aina oma moottorisänky paksuine petareineen mieleen pehmikkeeksi piti laittaa aurinkotuolin superlon pehmuste hieman auttoi.

Nyt lopettelen ja jään opettelemaan noiden kuvien siirtoa koneeelle ja sen jälkeen voisi niitä lisätä juttuni loppuun mutta jos en saa niitä tähän näette facebuukin sivuilta .

t: leila

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 vastausta artikkeliin ”Sunnuntai päivää

 1. Hilkka

  Miten saitte asunnon vuokrattua? Käykää ihmeessä Picasso-Museossa, jos vain mahdollista. Aurinkoisia päiviä sinne!

  Vastaa
  1. leila Artikkelin kirjoittaja

   Ensin ihan netin kautta sitten täällä paikalla on paljon suomalaisille tarkoitettuja kiinteistötoimistoja josta voi ostaa tai vuokrata asunnon pitää olla vain ajoissa liikkeellä ja verkostoitua jo täällä oleviin ihmisiin kyllä he neuvovat. Vuokrasimme juuri loka marraskuuksi asunnon Fuengirolan keskustasta kahdella makuuhuoneella meillä voi silloin vierailla ja tutustua tälläseenkin elämän muotoon

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *