Surffaajien El Médano

Jos haluat kokeilla vauhdikasta vesiurheilua Teneriffalla, niin suuntaa El Médanoon. Pieni kylä sijaitsee saaren aurinkoisella etelärannikolla lähellä Reina Sofian lentokenttää. Sopivien tuulten ansiosta paikka on yksi maailman parhaista surffaus- ja leijasurffauskohteista ja siellä on pidetty monia kilpailujakin.

Vaikka ei itse uskaltaisi tuulten vietäväksi, niin rannalta on mukava katsella surffaajien suorituksia ja nauttia rentojen kahviloiden tunnelmasta. Kylä on pieni, mutta hotelleja ja loma-asuntoja löytyy kuitenkin.

Rantasiluettia hallitsee komea La Montaña Roja, punainen vuori. Päivä El Médanossa on kivaa vaihtelua perinteisiin turistikohteisiin. Vasta-alkajille ja kokeneemmillekin löytyy myös surffikouluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *