Los Angeles – Laskutusmiehen unelma!

Kerrotaan heti ensin tähän kärkeen miksi ihmeessä tämän blogin nimi on ”Laskutusmiehen matkat”. Olin 16 vuoden ajan töissä yrityksessä, jossa tein vain ja ainoastaan yrityksen laskutusta joten muutaman vuoden jälkeen kaverini alkoivat kutsua minua nimellä ”Laskuttaja” tai ”Laskutusmies”. En ole ollut kyseisessä työssä enää 3 vuoteen mutta nimi on jäänyt päälle silti eikä se itse asiassa enää haittaa itseäni ollenkaan kuten ehkä huomaakin. Yritys, jossa olin töissä oli itse asiassa niinkin suuri kuin MTV3. Nykyisin olen täysin toisissa hommissa hieman perinteisemmissä toimistotöissä Zervantilla. Tuo oli siis vitsi, koska kyseessä on juurikin saman alan yritys. Joka tapauksessa, kertoakseni loistavasta matkasta, jonka tein taannoin Los Angelesiin, voisin lähteä liikenteeseen kaupungin shokeeraavasta moottoritiestä, jolla tosiaan oli arvioni mukaan kuusi kaistaa molemmin puolin eli yhteensä 12 kaistaa. Alla kuvaa sieltä:

Los Angeles

Matkasta on tosiaan jo tovi mutta kirjoittelen ensin tässä hieman vanhoista reissuista ennen tuoreempia. Los Angeles on tosiaan hieno kaupunki mutta yllättävän matala. Syy on toki selvä eli yleiset maanjäristykset.  Toki joitain korkeampia taloja kaupungista onneksi löytyi:

4022012334

Kyseinen talo oli ehdottomasti suosikkini kaupungissa. Pidän siis kovasti pilvenpiirtäjistä ja tämä oli lähimpänä sellaista. En jaarittele tämän enempää tällä kertaa. Ensi kerralla kerron New Yorkin matkasta!