Dubain huvipuistot

Dubain parhaat huvipuistot – lue sisäpiirivinkit onnistuneeseen lomapäivään

Lähi-idän suurin sisähuvipuisto ja paras vesipuisto sekä alueen suurin teemapuistokokonaisuus sijaitsevat Dubaissa. Lue vinkit ja ota kaikki ilo irti huvipuistoista!

1. Syntymäpäiväsankarit ilmaiseksi vesipuistoon

Dubaissa sijaitsevan Atlantis the Palm -luksushotellin yhteydessä toimiva Aquaventure Waterpark on valittu muun muassa koko Lähi-idän parhaaksi vesipuistoksi. Syntymäpäiväviikolla vesielämyksiin voi tutustua ilmaiseksi, kunhan on muistanut rekisteröityä etukäteen vesipuiston verkkosivuilla.

Aquaventure Waterpark avautuu kello 10, ja silloin kannattaa suunnata paikalle päästäkseen varaamaan parhaat aurinkotuolit. Jos kaipaat vielä lisää mukavuutta, on vesipuistossa myös mahdollisuus vuokrata katos aurinkotuoleineen ja riippumattoineen. Hintaan kuuluvat vesi- ja hedelmätarjoilu sekä henkilökohtainen avustaja.

2. Yövy Lähi-idän suurimmassa teemapuistokokonaisuudessa

Dubaissa sijaitsee koko Lähi-idän suurin teemapuistokokonaisuus Dubai Parks and Resorts on alueen suurin teemapuistokokonaisuus, jossa on lähes sata laitetta ja elämyskohdetta. Ne sijaitsevat kolmessa puistossa: Legolandissa, Motiongatessa ja Bollywood Parksissa.

Mielenkiintoisimpia vierailukohteita ovat Motiongatessa sijaitseva Shrekin suo, Bollywood Parksin Bollywood-jättimusikaali sekä Legolandin keskiaikaisen kuninkaanlinnan vesiliukumäki. Puistoja yhdistää Riverland Dubai, jonka ravintolatarjontaan kannattaa tutustua.

Dubain huvipuistot
Dubain huvipuistot tarjoavat elämyksiä, joita ei kotimaisissa huvipuistoissa voi kokea.

Paras aika vierailla Dubai Parks and Resorts -alueella on sunnuntaista torstaihin, ja paras aika saapua paikalle on heti aamusta. Helpoin tapa ottaa alueesta kaikki irti on varata vierailuun pari päivää aikaa ja yöpyä kävelymatkan päässä sijaitsevassa Lapita-perhehotellissa.

3. Sukkuloi puistoissa kännykkäsovelluksen avulla

Koko Lähi-idän suurin sisäteemapuisto IMG Worlds of Adventure tarjoaa mahdollisuuden kokea Marvelin supersankarit, Cartoon Networkin sarjakuvahahmot ja esihistorialliset dinosaurukset.

Teemapuiston oman sovelluksen avulla on mahdollista suunnistaa puistossa kokeneen tavoin. Sen kautta on mahdollista tutustua myös huvilaitteisiin ja elämyskohteisiin sekä suunnitella vierailua etukäteen.

Cartoon Networkin alueella voi viettää päivän huvitellen Ben 10:stä, Tehotytöistä, Adventure Timesta ja LazyTownista tuttujen hahmojen kanssa tai tutustuen Marvel-maailman Avengers-hahmoihin. The Velociraptor -dinosaurusmaassa on hurja, yli kilometrin mittainen vesiliukumäki, jossa nopeus yltyy 2,5 sekunnissa jopa sadan kilometrin tuntivauhtiin.

4. Perehdy alueisiin etukäteen

Jos haluat saada parhaan mahdollisen kokemuksen Dubain huvipuistoista, selvitä ennen vierailua puistojen rauhallisimmat päivät välttyäksesi laitejonoilta. Ennen vierailua kannattaa myös tutustua alueisiin, tehdä lista kiinnostavista laitteista ja suunnitella reitti.

Liput ovat verkossa edullisemmat kuin paikan päältä ostettuina, ja verkkosivuilta on syytä tarkistaa myös päivän uutiset ja tapahtumat.

Lähde ja kuvat: Dubain matkailu

Päivitetty: 3.1.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE