Yleinen

LAmanda

maanantai, marraskuu 13, 2017

Moikka kaikki ja terveuloa LAmandan matkaan!

Kirjoittelin ja päivittelin mun matkakuulumisia vuosi sitten mun vaihtoblogiin facebookissa. Vaihtoblogia luki lopulta huima määrä ihmisiä ja sain valtavan kivaa palautetta siitä, joten ajattelin perustaa oman blogin mun reissuille. 🙂

Sivut on vielä kesken. Opettelen käyttämään tätä rantapallon alustaa tässä pikkuhiljaa. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää matkaan mukaan myös tänne blogin puolelle! Kirjoittelen ja julkaisen kuvia varmasti jo menneistä reissuista ja ennenkaikkea suunnittelen tulevia!

 

Kuva yhdeltä mun lempireissulta! Rodoksella 2016.

 

Palataan! Seuraava reissu on jo ihan pian 🙂

 

– Laura

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Christa maanantai, marraskuu 13, 2017 at 20:57

    Onnea uudelle blogille! Aloitin itsekin matkablogi vastikään.

    • Reply lamanda tiistai, marraskuu 14, 2017 at 18:51

      Kiitos! Pitääkin käydä kurkkaamassa sun blogia 🙂

    Leave a Reply