Flickr / Greg Clarke
Toledo, Espanja

Tätä näyttää Espanjan entinen pääkaupunki – katso kuvat kauniista Toledosta

Madridin lähistöllä sijaitseva Toledo on historiallinen kaupunkikohde, jonka kulttuurinähtävyydet sekä kaunis arkkitehtuuri saavat matkailijat viihtymään.

Linnoja, muureja ja historiaa

Espanjan entinen pääkaupunki Toledo sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Madridista ja on loistava päiväretkikohde kulttuurin- ja historiannälkäiselle matkailijalle. Kaupungin historia ulottuu tuhansien vuosien taakse, eikä Toledossa voi olla kohtaamatta muinaisia rakennuksia.

Vanhakaupunki on Toledon sydän, ja sen ympärillä olevat muurit sekä luostarit luovat Toledon kaupunkikuvan. Kaupungissa näyttää rakennusten osalta monin paikoin yhä samalta kuin keskiajalla, sillä valtaosa taloista on satoja vuosia vanhoja.

Toledon tärkeimpiä kohteita ovat vanhankaupungin lisäksi Alcázarin linna sekä Toledon katedraali, joita ei tule jättää väliin Toledon-vierailulla.

Vaikka kaupungin merkittävimmät kohteet ovatkin museoita, linnoja ja luostareita, on sen näyttävä arkkitehtuuri jo itsessään kiinnostava nähtävyys. Toledo tarjoaakin nähtävää kaikenlaisille matkailijoille, sillä espanjalainen elämänmeno ja kaunis kaupunkikuva miellyttävät matkailijaa kuin matkailijaa.

Katso kuvat historiallisesta Toledosta – tältä kaupungissa näyttää!

Henkilön EC (@kinkaia) jakama julkaisu

>> Lue myös: Tällainen on Espanjan entinen pääkaupunki – joko tunnet historiallisen Toledon?

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Flickr / Greg Clarke ja Instagram

Päivitetty: 27.7.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia