Lontoo, Iso-Britannia

Tämä Lontoo-klassikko kruunaa loman – näin löydät halvat musikaaliliput

Lontoon musikaalit ovat maailmankuuluja, mutta niin ovat myös teattereiden kalliit lippuhinnat. Lue, kuinka löydät halvat liput suosikkimusikaaleihin!

Lippuja saatavilla nettikaupassa ja paikan päällä

Lontoo on todellinen musikaalikaupunki, ja loman klassikkokokemuksiin kuuluukin ehdottomasti musikaalielämys. Kaupungissa voi istahtaa tunnettujen West End -musikaalien katsomoon, mutta yhtä lailla Lontoossa voi katsella vähemmän tunnettuja esityksiä.

Musikaalilippujen hankkiminen askarruttaa monia matkailijoita, sillä liput voivat tuntua järjettömän kalliilta. Vaikka olisikin liikkeellä useita kuukausia etukäteen, voi kohtalaisesta paikasta tunnetun musikaalin katsomossa joutua maksamaan reilusti yli sata euroa. Halpojen lippujen hankkiminen tuntuu helposti hyvin hankalalta, mutta niiden saaminen on kuitenkin mahdollista.

Halpoja lippuja on saatavilla etukäteen verkon kautta tai paikan päällä esityspäivänä.

Viime hetken liput ovat usein halvimpia

Helpoin tapa hankkia musikaaliliput on ennen matkaa teatterin yhteistyökumppanin lippukaupasta. Täysihintaiset liput ovat melko hintavia, mutta luotettavuus ja helppous ovat monille riittävä syy maksaa lipusta teatterin pyytämä hinta.

Viime hetken lippuja saa ostettua internetistä monilta palveluntarjoajilta. Valinta kannattaa kuitenkin tehdä huolella, sillä halvan hinnan houkuttelemana on helppo sortua huijaussivustoon. Harkitse siis tarkasti, minkä yrityksen sivuilta ostat lippusi!

Lontoon-matkan aikana lippuja kannattaa käydä kyselemässä luotettavista lippukioskeista. Esimerkiksi Leicester Squarella ja Brent Crossissa sijaitsevat TKTS-kioskit ovat suosittuja paikkoja hankkia liput saman päivän esitykseen. Myynnissä on saavuudesta riippuen välillä hyvinkin edullisia musikaalilippuja.

Samalle päivälle myytäviä edullisia musikaalilippuja kannattaa käydä kysymässä myös teatterin lippukassalta. Näytöspäivänä ennen ohjelman alkua kaupan ovat ennakkoon myymättä jääneet liput, jotka voi saada normaaleihin lippuhintoihin verrattuna hyvinkin edullisesti.

>> Löydä edulliset liput Lontoon päänähtävyyksiin Rantapallon pääsylippupalvelun kautta!

Teksti ja kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 24.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 2,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia