Sevilla, Espanja

Kiehtovassa Sevillassa riittää nähtävää – tältä näyttävät kaupungin kauneimmat kohteet

Andalusiassa sijaitseva Sevillan kulttuurikaupunki on erityisen kaunis kohde, jonka mieleenpainuva arkkitehtuuri ja historialliset nähtävyydet tarjoavat rutkasti nähtävää. Katso, mitkä ovat Sevillan parhaat palat!

Kauniit nähtävyydet ja kiehtova arkkitehtuuri

Sevilla on kaunis espanjalainen kaupunki, joka tunnetaan erityisesti flamencon ja härkätaistelujen syntymäpaikkana. Andalusian sydämessä sijaitseva Sevilla yhdistää alueen historian ja kulttuurin tavalla, joka saa matkailijan kiinnostumaan. Kaupungin arkkitehtuuri onkin ensiluokkaista, ja jo pelkästään näyttävissä rakennuksissa on runsaasti katseltavaa.

Kaupunki tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, ja Sevillassa onkin peräti kolme Unesco-kohdetta. Sevillan katedraali, Alcazarin palatsi ja Intioiden arkisto sijaitsevat kaikki kaupungin historiallisessa keskustassa, joten ne on helppo kokea samana päivänä.

Unesco-kohteiden lisäksi Sevillan-loman aikana on suositeltavaa tutustua myös kaupungin muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin. Kohdelistalle on syytä lisätä ainakin aikoineen moskeijan minareettina toiminut La Giralda -torni sekä Sevillan tunnetuimpien maamerkkien joukkoon lukeutuva Torre del Oro -vartiotorni.

Sevillassa on myös monia kiinnostavia museoita, joissa matkapäivä kuluu hujauksessa. Esimerkiksi Flamenco-tanssille pyhitetty museo kertoo tanssista kaiken mahdollisen, minkä lisäksi museossa järjestetään viikonloppuisin näyttävä flamencoesitys. Myös Museo de Bellas Artes ja sen vaikuttava taidekokoelma kuuluvat Sevillan kiehtovimpiin kulttuurikohteisiin.

Katso kuvat Sevillan tunnelmallisesta kaupungista!

>> Lue lisää vinkkejä Sevillaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Istockphoto ja Instagram

Päivitetty: 27.7.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE