The truth behind my travel photos

Sosiaalisessa mediassa ei kovin useasti odota näkevänsä “behind the scenes” kuvia. Ainakaan itselläni ei ole tullut niitä useasti vastaan… Silti voin sanoa rakastavani niitä, sillä ne tuovat esille juuri niitä satunnaisia hetkiä matkailuun liittyen.

Totuushan on, että matkailun ei aina tarvitse olla luksusta ja jotain todella hienoa. Kuulostaa pahalta, kun sanon sen näin mutta toivottavasti tajuatte mitä meinaan. Rakastan kuitenkin matkailua enemmän kuin mitkään sanat voivat koskaan kuvailla. Kuitenkin matkoillani on ollut monia hetkiä, jolloin asiat eivät ole ihan menneet niin kuin haluaisin. Esimerkkinä meidän viime vuoden reissu ja päätös ottaa rinkat mukaan Firenzen city tourille +32 asteen auringonpaisteessa, kun tavaroiden säilytykseen tarkoitetulle pisteelle oli ainakin puolen tunnin jono. En ole koskaan hikoillut elämässäni niin paljon (tai no, Versailles ja +36 C voittaa tässä… Hello memories!). Nyt yli puoli vuotta myöhemmin olen tyytyväinen, että teimme sen vaikka se olikin todella raskas kokemus. Ehdittiin kuitenkin näkemään juuri ne paikat mitä haluttiin ympäri kaupunkia 4 tunnissa.

Toivottavasti tämä postaus ei muuten kuulosta liian negatiiviselta. Loppujen lopuksi nämä ovat juuri niitä hetkiä, mitkä loivat meidän matkan. Ei ainoastaan ne meidän Instagram-kuvat, joiden muokkauksiin meillä meni tunteja… Mun kännykästä löytyy tosiaan lähes 3,000 kuvaa meidän reissulta ja ainoastaan noin 150 kuvaa niistä on mun sosiaalisen median tileillä. Se on ainoastaan noin 5% kaikista kuvista! Luku kertoo hyvin siitä, miten paljon onkaan sitä materiaalia mikä ei koskaan päädy nettiin.

Alla siis totuus siitä mitä meidän Interrail piti oikeasti sisällään… Sen kaiken muun lisäksi mitä on ollut jo esillä. Tekisin tämän kaiken uudestaan jos voisin!

IMG_7866

Useiden kilometrien matkat rinkkani kanssa / Walking miles with my backpack 

IMG_9815

Junassa istuminen kerta toisensa jälkeen / Sitting on the train time after time

IMG_0070

Aikaiset hostellista lähtemiset valvottujen öiden jälkeen / Early check outs after late nights 

IMG_0546

Randomit nokoset / Random naps

IMG_1681

IMG_3081

Sadat (tai no tuhannet) poistetut kuvat / Hundreds (well thousands) of deleted pictures

In the world of social media, you don’t expect to see many behind the scenes photos. At least I don’t… I still love those type of photos as they capture random travel moments.

The fact is that travelling doesn’t always have to be glorious. It sounds awful when I say it like that but hopefully you get my point. I still love travelling more than words can describe. Yet, there has been many moments during my travels when things have not been like I would have wanted them to be. Like when we decided to take our backpacks with us on Florence city tour in +32 C weather. I have never been sweating so much in my life (well, maybe in Versailles when it was +36 C… Hello memories!). Now over 6 months later I am happy that we did it even it was tough. We managed to explore the city and see what we wanted in 4 hours.

I hope I don’t come across being too negative. After all, these were the moments that created most of our trip. Not only our Instagram photos that we spent hours editing… I actually have close to 3,000 photos from our trip and only around 150 of those can be found on my different social media accounts. That is around 5% of all the photos! It tells you how much material doesn’t find its way to the internet.

Like you saw above, our Interrail had many other moments in addition to the ones already shared here and on my other social media accounts. I would still do it all over again if I could!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Viherjuuria 12th March 2017 at 7:40 pm

    Hahaa, tällaiset behind the scenes -postaukset ovat yleensä ihan parhaita :D

    • Reply Kiira 13th March 2017 at 2:01 pm

      Kiitos piristävästä kommentista – hyvä että joku muukin tykkää! :)

    Leave a Reply