Hotelliarvostelu Cosmopolitan Hotel Prague

On aika herätä jälleen blogihiljaisuudesta. Olen ollut jokseenkin kiireinen viimeisten koulutehtävien kanssa, mutta nyt kaikki on valmista ja minulla on hyvin aikaa jatkaa myös blogin puolella. Prahan reissusta on jo vierähtänyt tovi, mutta minulla on jäänyt hotelliarvostelu kirjoittamatta. Olimme tosiaan Prahassa aviomieheni kanssa 5 päivää ja majoituimme Cosmopolitan Hotel Praguessa. 

Cosmopolitan hotel Prague on 5 tähden hotelli, joka on remontoitu nykyaikaiseksi. Itse rakennus on Prahalle tuttuun tyyliin rakennettu 1800-luvulla. Hotellissa on 106 huonetta yhdeksässä kerroksessa. Rakastan vanhoissa rakennuksissa massiivisia pilareita, kaaria ja raamikkaita seiniä. Aulasta välittyi hienostunut ja ylellinen tunnelma. Värimaailmaa olisin kuitenkin miettinyt uudemman kerran. Vaaleanpunainen ja valkoinen sopivat hyvin yhteen, mutta vihreä sohva pisti silmääni joka kerta, kun kävelin sen ohi. Myös sisustuksessa on liian paljon yksityiskohtia minun makuun. Yksinkertainen on kaunista.

 

 

 

Huone (Deluxe double room)

Hienostuneisuus ja ylellisyys jäivät valitettavasti hotellin yleisiin tiloihin. Itse huone oli ihan perus hotellihuone, ilman sen kummempaa luksusta. Huone ei missään nimessä ollut huono, mutta odotin viiden tähden hotellilta hieman enemmän. Huoneen sisustus oli hivenen tylsä ja vastaavan tasoisiin huoneisiin törmää kolmen tähden hotelleissakin. Huoneen sänky oli myös aika kova, mutta ihan sain kuitenkin nukuttua. Ylimääräistä melua ei kuulunut lainkaan huoneeseen, joten äänieristys oli ainakin kunnossa. Kylpyhuone oli ihan perustasoa.

 

 

Aamiainen

Hotellissa on buffet-aamiainen tarjolla joka aamu hotellin omassa ravintolassa. Aamiaiselta löytyivät kaikki perustarpeet ja vatsat täyttyivät joka aamu. Munakokkeli oli hieman mautonta, mutta paistetut herkkusienet ja makkarat pelastivat tilanteen. Erilaisia leipiä ja croisantteja oli tarjolla riittävästi. Kahvi tarjoiltiin suoraan pöytään ja pöytään jätettiin oma pieni kahvi- sekä maitokannu. Kerrankin hotelliaamupalalla sai tuoretta kahvia riittävästi joutumatta odottelemaan ja kahvia sai kannusta heti lisää ensimmäisen kupin tyhjennettyä.

 

 

 

Sijainti

Hotelli sijaitsee Palladium- ostoskeskuksen vieressä vanhan kaupungin laitamilla. Nähtävyydet ovat kävelyetäisyyden päässä ja Palladium-ostoskeskuksen liepeiltä löytyy metroasema sekä raitiovaunupysäkki. Kaksi pientä ruokakauppaa löytyy myös hotellin vierestä. Hotelli on mielestäni hyvällä paikalla, etenkin jos shoppailusta on kiinnostunut Prahassa. Palladium- ostoskeskuksesta on lyhyt matka kantaa ostokset hotelliin ja Na Prikope- ostoskatu sijaitsee myös hyvin lähellä. Prahan keskusta on melko kompakti, joten sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä. Sijainnin puolesta voisin kuitenkin lämpimästi suositella Cosmopolitania.

 

Arvostelu  (1 – 5)

 

Sijainti                                 5

Sisustus                               3

Nukkuminen                      3

Huone                                  3

Palvelu                                 3

Hinta-laatusuhde              4

Siisteys                                4

Aamiainen                          4

Loppuarvosana          3,6

 

Kaiken kaikkiaan Cosmopolitan Hotel Prague oli hyvä valinta Prahan matkalle. Voisin mennä hotelliin uudemmankin kerran, jos Prahassa sattuisin vierailemaan. Vaikka hotelli on viiden tähden majoituspaikaksi aika vaatimaton, viihdyimme hotellissa hyvin matkamme ajan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply