Aamiaisella Arctic Light Hotellissa

Tänään oli hieman spesiaalimpi tapa aloittaa perjantaipäivä. Kävin Arctic Light Hotellin lasiterassilla aamiaisella ennen töihin menoa. Arctic Light Hotel perustettiin Rovaniemelle vasta vähän aikaa sitten. Konsepti eroaa edukseen monista muista hotelleista. Sisustus on todella tyylikkäästi toteutettu ja Hotellin lasiterassi on aivan ihana. Lasiterassilla viihtyy milloin vain, säällä kuin säällä. Tänä aamuna terassille paistoi aivan ihanasti aamuaurinko, joten aamiaisesta ei voinut muuta kuin tykätä!

Hotellin aamupalakonsepti on tarjota terveellinen ja energinen aamiainen. Aamiaisen on suunnitellut Arctic Light Hotellille Sara La Fountain. Tarjolla on paljon terveellisiä herkkuja, kuten tuoreshotteja, marjoja ja hedelmiä. Nämä tuoreshotit olivat hieman erikoisen makuisia, mutta ne olivat mielenkiintoisia. Kasvismunakas tuo mukavaa vaihtelua perinteiselle munakokkelille. Tarjonnasta löytyi tietysti myös perinteisiä antimia kuten leipää, croisantteja, pekonia, nakkeja, herkkusieniä jne. Makeat raakakakut jätin tällä kertaa väliin, mutta niitäkin oli tarjolla monenlaista. Kaikista parasta oli kuitenkin aamiaisen nauttiminen hotellin kauniilla lasitetulla terassilla aamuauringon loisteessa. Tykkäsin aamupalasta niin paljon, että käyn hotellissa taatusti uudestaan pelkästään aamiaisella. Erikseen ostetun aamiaisen hinta on 24 euroa, joka ei hotellin tasoon nähden ole lainkaan paha hinta. Hotellin yöpymishinnat ovat olleet vielä kohtalaisen korkeat , joten olen joutunut tyytymään lasiterassilla istuskeluun. Mutta sesonkikauden ulkopuolella näyttäisi yöhinnat olevan jo siedettävällä tasolla. Taitaa mennä kohta huone varaukseen 🙂 . Ehkä syksymmällä pääsen kirjoittamaan hotelliarvostelun tästä ihanasta paikasta. Kerrankin kotikaupunkiini on saatu aikaan jotain todella hienoa.

 

 

Ps. Blogini on uudistumassa pikkuhiljaa ja ulkoasu on vielä hieman keskeneräinen. Myös blogin nimi vaihtui pienimaailmanvalloittaja nimestä uudeksi. Pienimaailmanvalloitaja nimi ei enää tuntunut omalta, joten nimen muutos tuntui hyvältä ratkaisulta. Blogin uusi nimi on kiiltokuvia maailmalta. Nimen muutoksesta ja vaihdoksesta tulen kertomaan tarkemmin hieman myöhemmin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply