Lufthansa
Vaucouver

Upeaa luontoa ja kaupunkielämää – tällainen matkakohde on Kanadan Vancouver

Vancouver on kiehtova kaupunkikohde, josta käsin on helppo tutustua myös Kanadan upeaan luontoon.

Advertisement

ILMOITUS: LUFTHANSA

Koe lomallasi upea Kanada ja kiehtova Vancouver

Kanadan länsirannikolla sijaitseva Vancouver on yksi maan suurimmista kaupungeista ja erinomainen kohde kaupunkilomalle. Vancouverin kiinnostavien nähtävyyksien ja herkullisten ravintoloiden lisäksi kaupungissa lomaillessa pääsee tutustumaan myös Kanadan luontokohteisiin ja liikkumaan upeassa luonnossa.

Kanadan upeisiin maisemiin voi matkustaa Suomesta kätevästi yhdellä vaihdolla Lufthansan lennoilla. Yhtiö lentää suoraan Frankfurtista Vancouveriin päivittäin, ja Helsingistä pääsee suoralla lennolla Frankfurtiin useita kertoja päivässä. Lentoaika Frankfurtista Vancouveriin on noin 10 tuntia.

Lufthansa operoi Frankfurt–Vancouver-reittiä Boeing 747-400 -jumbojeteillä, joihin mahtuu First-, Business- ja Economy-matkustusluokissa yhteensä melkein 400 matkustajaa. Mukavat istuimet ja riittävä jalkatila, herkulliset tarjoilut sekä valtava viihdevalikoima takaavat miellyttävän lentomatkan.

Vancouver
Istockphoto
Vancouver on upean luonnon ympäröimä ja kaupungissa onkin monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.

Vancouverissa viihtyy jokainen

Vancouverissa riittää jokaiselle mieleistä tekemistä, sillä kaupungissa loman saa kulumaan esimerkiksi nähtävyyksiä kierrellen, kahviloissa ja ravintoloissa herkutellen, shoppaillen sekä kaupungin yöelämään tutustuen.

Nähtävyyksiä Vancouverissa on moneen makuun. Loman aikana kannattaa käydä ainakin Stanley Parkissa, joka on suuri puistoalue lähellä kaupungin keskustaa. Puistosta löytyy muun muassa Vancouver Aquarium -merimaailma, hiekkarantoja sekä leikkialueita lapsille. Muita kiinnostavia nähtävyyksiä kaupungissa ovat esimerkiksi Vancouver Lookout -näköalatasanne, Vancouverin historiasta kertova Museum of Vancouver sekä tiedekeskus Science World.

Herkuttelija viihtyy Vancouverissa, sillä kaupunki on tunnettu ruokakohde. Vancouverissa on valtavasti ravintoloita, joissa pääsee nauttimaan eri ruokakulttuurien herkkuja.

Kanadalaiset ovat tunnetusti jääkiekkoa rakastava kansa, eikä Vancouverissa kannata ohittaa tilaisuutta lähteä katsomaan jääkiekko-ottelua, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Vancouver on National Hockey League -liigassa pelaavan Vancouver Canucks -joukkueen kotikaupunki.

Lähde tutustumaan Kanadan luontoon

Kanadasta tulee monille ensimmäisenä mieleen maan huikeat luontokohteet, eikä luonto ole kaukana Vancouverissa. Kaupunkia ympäröivä luonto tarjoaa matkailijalle monipuoliset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Lähellä Vancouveria on myös lukuisia luontokohteita, joissa voi vierailla loman aikana.

Jsaperin kansallispuisto
Istockphoto
Jasperin kansallispuisto on yksi Kanadan tunnetuimmista luontokohteista ja sinne voi suunnitella vierailun Vancouverista.

Vancouverista pohjoiseen sijaitsee Sunshine Coast -niminen alue, jonka vehreiden metsien ja järvien täyttämissä maisemissa on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, kuten patikointiin, pyöräilyyn ja kajakilla melontaan. Vielä vauhdikkaampaa menoa kaipaavalle matkailijalle oikea kohde on Whistler-Blackcombin laskettelukeskus, jossa on satoja rinteitä.

Yksi Kanadan suosituimmista luontokohteista on Jasperin kansallispuisto, jossa vierailun voi yhdistää myös Vancouverin-lomaan, jos aikaa varaa riittävästi. Kansallispuiston alueelta löytyy runsaasti nähtävää, kuten jäätiköitä, järviä, vesiputouksia ja vuoria.

Lähde: Lufthansa
Kuvat: Lufthansa, Istockphoto

ILMOITUS: LUFTHANSA

Päivitetty: 1.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 4,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia