Inka Khanji
Dubai, Arabiemiraatit

Nyt on vauhtia! Dubaissa voi kokea vaijeriliu’un keskellä pilvenpiirtäjiä – vauhti jopa 80 kilometriä tunnissa

Ennätyksiä tehtailevassa Dubaissa avattu unohtumaton vaijeriliuku tarjoaa erikoisen tavan nauttia pilvenpiirtäjämaisemista.

Upouusi vaijeriliuku Dubaissa

Dubaissa joulukuun 2017 alussa avattu Xline Dubai Marina on maailman pisin kaupunkiympäristössä sijaitseva vaijeriliuku, jonka tarjoama maisemakierros Dubai Marinan ikonisten pilvenpiirtäjien keskellä ei unohdu. Yhden kilometrin mittainen rata vie hurjapäät 170 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtöpaikalta suosittuun Dubai Marina Mall -ostoskeskukseen.

Vaijeriliu’un kyydissä voi kokea todellista vauhdin hurmaa, sillä vauhti kiihtyy jopa 80 kilometriin tunnissa. Ensimmäisen kahden ja puolen sekunnin aikana vauhtia on jo 60 kilometriä tunnissa.

Vaijeriliukuun uskaltautuvat singahtavat pilvenpiirtäjämaisemien ja luksusjahtien ohitse salamannopeasti. Elämyksen voi kokea myös yhdessä ystävän tai puolison kanssa, sillä Xline Dubai Marinan vaijeriliukuja on kaksi.

Vaijeriliuku Dubain kaupunkimaisemissa ei ole uusi keksintö, sillä kaupungissa sijaitsevan maailman korkeimman pilvenpiirtäjän vieressä on aiemminkin voinut kokea vauhdikkaan elämyksen. Uusi Xline Dubai Marina on kuitenkin kaksi kertaa aiempaa vaijeriliukua pidempi.

Elämys maksaa noin 150 euroa.

Katso tunnelmia Xline Dubai Marinasta Instagram-kuvista!

>> Lue lisää vinkkejä Dubaihin Rantapallon kohdeoppaasta!

Lähde: Xline Dubai Marina
Kuvat: Inka Khanji ja Instagram

Päivitetty: 8.12.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia