Syksyn reissusuunnitelmia

Oottekin saattanut huomata tuosta sivupalkista/ Instagramista, että mulla on ilmestynyt pari suunniteltua matkaa esille. Voisinkin vähän avata nyt mun syksyn suunnitelmia, eli mitä tähän loppuvuoteen olisi vielä matkarintamalla luvassa?!

Kirjoitan tätä Helsinki-Vantaan lentokentältä, odottaessani lentoa Lontooseen. Mun kavereita maailmalta treffaa Lontoossa, ja kutsuivat sitten mutkin mukaan. Olin suunnitellut kesälomarahojen säästelyä ja koitin muka vähän vastustella, mutta mun väittelytaidot on aina vähän rajoittunut matkoista kieltäytymiseen… Onhan tässä tekosyytä: kavereita tulee peräti Tansaniasta asti, en oo käynyt Lontoossa yli viiteen vuoteen, lokakuun alku masentaa (:D), syksyn ensimmäinen työharjoittelu on ohi ja onhan Lontoo nyt vaan ihana! Ja tuon porukan tuntien ei myöskään aika pitäisi käydä pitkäksi…

Loppukuusta suunnataan sitten tyttöporukalla Riikaan. En oo ikinä käynyt Latviassa, joten tää oli oikeestaan kanssa tämmöinen ”haluutko lähteä” ”no tietty, miksipäs ei?” tyylinen keissi. Lupautumiseen saattoi vaikuttaa myös se, että olin just Amsterdamin kentällä odottelemassa paluulentoa, niin tarttin kipeästi uutta reissua horisonttiin. :D Mun kaverit on olleet jo aiemmin Riikassa, joten niillä on jo hyviä mestoja tiedossa, mutta kaikki vinkit otetaan myös kiitollisena vastaan. :)

Kysymysmerkillä on sitten vielä Amsterdamin reissu tuolla Lontoon porukalla, kun siellä olis jotkut festarit, ja Krakovasta nyt ollaan puhuttu jo varmaan kaksi vuotta yhden frendini kanssa. Eli sitä varten pidetään vaan oikeestaan silmät ja korvat auki, ja napataan sitten jossain vaiheessa reissu kun hyvä tarjous sattuu kohdalle. Tää saattaa mennä kyllä keväällekin (tai ehkä päädytään taas jonnekin muualle ja lopulta Krakovaan joskus vuonna 2027?). Sitten on tietysti perinteiset risteilyt, en ole käynyt yhdelläkään tässä melkeen pariin vuoteen. Toisaalta, ei ne mitenkään niin valtavia seikkailuja nyt ole, mutta silti oon vähän miettinyt jotain pikkujouluristeilyä Tallinnaan/ Tukholmaan. Se olis halpaa ja onnistuis kiireisemmänkin aikataulun keskellä.

Kaukomatkat onkin sitten suurempi kysymysmerkki. Jonnekin lämpimään haluaisin päästä talvella. Vielä en voi rahapoliittisista syistä mitään reissua varailla, mutta yrittää aion ehdottomasti! Kohteina ollaan kaverin kanssa mietitty Indonesiaa, mä haluisin kauheesti hankkia sukellusluvat. Toisaalta Australia on semmoinen klassikkokohde (ja oikeestaan koko Oseania), joka on vielä näkemättä, mutta se taitaa olla tämän vuoden puolelle vielä liian kallis mesta. Intiaan on puolestaan sairas ikävä, ja se olis ainakin halpa! Toisaalta nää on kaikki semmosia missä haluisin viettää useemman viikon, eli jos talviloma jää kauheen lyhyeksi niin sitten pitää miettiä uusiksi. Onneksi kiinnostavia kohteita riittää! :)

Reissurikasta loppuvuotta kaikille! Mitä matkasuunnitelmia teillä on loppuvuoden varalle?

I’m fully occupied with planning the upcoming travels. At least I am going to London and Riga next month! Where are you travelling next?

-Kati-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply