Off to Amsterdam!

Lähden tänään neljäksi päiväksi Amsterdamiin. Lento lähtee aamulla, ja meikä täällä pakkailee ihan kaikessa rauhassa… Suosin yleensä uusia paikkoja, mutta Amsterdam on yksi niistä muutamista kohteista, jonne tiedän aina palaavani uudestaan. Oon ollut siellä kahdesti aiemmin, ja jo ensimmäisestä visiitistä on ollut tuolla semmoinen todella kotoisa olo, ja toinen kerta vain vahvisti sitä tunnetta, ja voisin hyvin kuvitella itseni tuonne asumaan.

Kyseessä on muutenkin aika erilainen reissu kuin yleensä, koska päätin tän oikeastaan kirjoittamalla hakukenttään ”kaikkialle” ja valitsemalla halvimmat lennot kyseisille päiville. En oo suunnitellut oikeastaan yhtään mitään tuon miniloman suhteen, paitsi ihan tossa pari päivää sitten päätin, että meen sunnuntaina yksille festareille. Ehkä? Nään yhtä frendiä, johon tutustuin Tansaniassa, ja haluun vaan katsoa minne sitten lopulta päädytään. Mitään paineita ei ole, kun paikka on kuitenkin jonkun verran tuttu. Tosin en häpeällisesti oo koskaan päässyt näkemään Alankomaita Amsterdamin ulkopuolelta, katsotaan josko se onnistuisi tällä kertaa edes pikaisesti.

En ota reissulle läppäriä mukaan, enkä välttämättä ota mitenkään älyttömästi kameralla kuviakaan. Postauksia ei siis paikan päältä ole tulossa, mutta jotain tulen varmasti silti jakamaan tänne myöhemmin tästäkin visiitistä. Ideana olisi nyt kuitenkin vetää reissu mahdollisimman vähällä stressaamisella ja aikatauluttamisella. Mahtavia kesän viimeisiä päiviä kaikille! :)

Four days in my favorite European city, Amsterdam, ahead! 

-Kati-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply