Joulukalenterin 2. luukku

Vuoden 2016 rahasyöpöin ostoskeskus oli…

Manhattan Mall, New Yorkissa. Mua naurattaa tämä, koska NYC:n shoppailuvinkeiksi odotetaan varmaan jotain Victoria’s Secretiä tai Nike Townia, pikemminkin kuin edullisia tusinavaateliikkeitä sisältävää ostoskeskustaa. Molemmissa edellä mainituissakin käytiin, mutta mielestäni New York ei todellakaan ollut mitenkään niin edullinen kuin monet antavat ymmärtää. Toki tuolleen alennusmyyntien aikaan, tehtiin ihan mehevästi löytöjä juurikin noista paikallisista ketjuliikkeistä, mutta jos hyvät juoksukengät on alehinnalla 80e, niin ei se mun mielestä vielä mitenkään hävyttömän halpaa ole. Maku- ja varallisuuskysymyksiä, toki… Mutta tosiaan, itse viihdyttiin loppujen lopuksi kaikki parhaiten tässä ostoskeskuksessa, jossa oli oikeastaan vain liikkeitä, joita Suomessa ei ole ja hinta-laatusuhde kohdillaan. ;)

IMG_6650 (2)

Missä ostoskeskuksessa teidän kukkaronne otti tänä vuonna eniten osumaa? 

Advent Calendar #2 Manhattan Mall, New York, U.S.A.

-Kati-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply