Joulukalenterin 1. luukku

Päätin pyöräyttää käyntiin joulukalenterin viime vuoden tyyliin. Luvassa siis mieleenpainuvimpia matkakohteita vuodelta 2016, ja olisi mukavaa jos kertoisitte kommenttiboksiin myös omia huippuhetkiänne. :)

Tämän vuoden vaikuttavin museo oli…

IMG_6666 (2)

IMG_6686 (2)

Luonnontieteellinen museo, New Yorkissa. Eläinhullun paratiisi oli etsiä infoa eri lajeista, ja tykkäsin kovasti myös ylimmän kerroksen dinosaurusten luurangoista. Viihdyin tuolla monta tuntia, ja katseltavaa olisi riittänyt vielä pidemmäksikin aikaa. Jos joskus lahoan niin paljon päästäni, että päätän hankkia lapsia, niin haluan ehdottomasti tuoda heidät myös tuohon museoon. :) Pahoittelut toistosta kuvissa, Nykin otokset pääsivät katoamaan, joten näillä mennään. 

Mikä museo teki teihin suurimman vaikutuksen vuonna 2016? 

Advent Calendar #1 American Museum of Natural History.

-Kati-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply