Kuumat kylvyt ;D

Terppa 🙂

Aamusta nautittiin vielä aamupala Coromandelin kauniissa maisemissa ja tämän päivän ohjelmana oli tarkoitus mennä melko lähellä olevalle Hot water beach:lle. Tämä Hot water beach on sellainen, että pystyt kaivamaan istellesi hiekkaan kuopan ja maan alta tulee kuumaa vettä kuoppaan, joten siinä saa mukavat spa:t 😀

No ajettiin ensin Whitiangaan ja käytiin siellä info-pisteellä ja onneksi käytiinkin, sillä ei tosiaankaan tiedetty, että tämän ”oman spaan” voi kaivaa hiekkaan vain kaksi tuntia laskuveden jälkeen. Eli siis illalla vasta..Oltaisiin siis menty sinne päivällä ja olisi voinut tulla vähän kylmät kylvyt 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia matkalta

No koska olimme niin lähellä Hot water beachia ja oli vasta päivä, niin kulutimme aikaamme käymällä kävelyllä rannalla ja ajelemalla ja katselemalla paikkoja. Käytiin myös ”Spaceship” asemalla vaihtamassa meidän auton elokuvat ja katseltiin siinä yksi. Käytiin kivalla paikalla tekemässä vähän pöperöä.. Tällä kertaa teimme tonnikalaa ja nuudelia 😉 Hahah! Ei vielä kyllästytä….eipä..

Tässä Pauli oli tekemässä sapuskaa ja Jenna odottelee tyytyväisenä maisemia tuijotellen 😉 Harmi vaan, että oli vähän synkkää..

Oltiin kuultu, että kannattaa ottaa Hot water beach:lle mukaan lapio, jota pystyi vuokraamaan läiheisistä kioskeista tai tms. Ajateltiin kuitenkin, että pah, ei makseta mitään lapiovuokraa, kaivetaan käsin 😀 (Vuokra olisi ollut ehkä sen pari dollaria) 😀 Noo..kun aika koitti, niin oli monta muutakin ihmistä tullut myös kaivamaan kylpykuoppaa. Tosiaan kuoppaa ei voi kaivaa ihan mihin kohtaan vaan, vaan ainoastaan tiettyyn kohtaan ja sitä voi olla vähän vaikea löytää. Ajateltiin tietenkin, että tehdään itselle oma allas, kun osa ihmisistä oli kaivanut isoja yhteisiä kuoppia. No siinä sitten pilkkopimeässä (ilma oli tosi kylmä, ehkä +10 astetta illasta+kylmä tuuli) kaivettiin käsin kuoppaa ja kirottiin miksei prkl voitu maksaa sitä lapiovuokraa 😀 Eli wink wink, kandee vuokrata se lapio 😉 Aina kun oltiin saatu vähänkään suurempi kuoppa kaivettua, niin aalto tuli ja vei sen.. Oltiin ihan jäässä 😀 Ja itseasiassa vesi joku maan alta kuoppaamme tuli, ei ollut erityisen lämmintä :D.. Olin jo ihan vihanen, että mikä Hot water beach tämä nyt oikein on… Pauli sanoi, että mee nyt siihen kuoppaan makaamaan niin otan kuvan ja lähdetään (helvettiin) lämmittelemään 😀 Minä menin ja oli niin kylmä, sitten joku sanoi siinä, että siinä ei kyllä ole se kohta mistä sitä kuumaa vettä tulee… Jooo… eipä tietenkään 😀 No vihdoin löydettiin se oikea paikka ja ai että… Vesi oli kuumaa! Tuntui niiiiiin hyvältä makoilla siellä kun oli ollut ihan jäässä.. Ihan huippua..


Oltiin varmaan lillumassa siinä tunti.. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos täällä päin pyörii 🙂

Siinä parkkipaikkojen vieressä on vielä suihku (kylmä suihku kyllä), jossa otettiin shampoo pesut 🙂 Yöksi ajettiin rest-arealle, jossa sattui olemaan toinenkin Campervan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *