Coromandelin Peninsula <3

 

Moi

Penrosesta auton vuokrattuamme lähdimme kohti Coromandelin Peninsulaa. Sinne me ajettiin varmaan 4h.. Voi, olla että nopeemmin pääsisi, mutta me taidettiin aika paljon pysähdellä.. Kilometrejä ei ollut ehkä kuin 200, mutta maasto oli paikoin erittäin hidasta ajaa.

Coromandelin Peninsula on aivan mielettömän kaunista seutua. Tie menee pitkään ihan meren vieressä ja matkalla on vaikka kuinka paljon kauniita rantoja ja asuntoja jne.

Ah..Siellä silmä tosiaan lepäsi. Jostain luettiin, että Coromandelin maisemat ovat henkeäsalpaavat ja ihan oikeassa olivat!!

Käytiin siinä jossakin infopisteellä hakemassa tapamme mukaan vähän karttaa, sillä emme ottaneet GPS-laitetta autoomme. Samalla saimme erittäin hyvän oppaan/kirjasen Uuden Seelannin kaupungin leirintäpaikoista, jotka ovat todella edullisia n.5 euroa yö, tai ainakin etelä-saarella 🙂

Maiseman huumaa <3

 

Tiesittekö, että Uudessa Seelannissa on enemmän lampaita kuin ihmisiä 🙂 ?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katseltiin sieltä vaihtoehtoja ja päädyimme, että menemme yöksi ihan Coromandelin päähän, sellaiselle leirintäalueelle, joka sijaitsi ihan niemen päässä. Ennen sitä haimme evästä kaupasta, tsadaa: tonnikalaa ja nuudelia 😉 ja tietty vähän herkkuja illan leffan kanssa. Matka tälle leirintäalueelle oli kyllä aika mieleenpainuva, sillä tie joka puikkoili siellä vuorilla oli erittäin kapea, eikä mitään aitoja ollut. Jos olisi tullut auto vastaan, niin en tiedä miten olisi mahtunut ohi 😀 Onneksi jouduttiin vain ”jossittelemaan”..

Katokaa nyt..huh.koko matka tollaista leirintäalueelle.

 

Kun päästiin perille leirinalueelle  sydämen sykkeen ollessa luokkaa 200, niin leirintäalueella työskentelevä nainen kyseli mistä ollaan kotoisin jne. Oli ihan ihmeissään kun kerrottiin, että ollaan Suomesta, että niin kaukaata tultu tänne. 🙂 Kerrottiin sille, että ollaan ennen tätä oltu Ausseissa ja sitten hän kysyi, että kauan meinaatte sitten viettää Uudessa Seelannissa ja kun sanottiin, että kaksi viikkoa.. Niin hyvä ettei nainen saanut sydäriä 😀 Ihmetteli miksi Ausseissa niin pitkään ja Uudessa Seelannissa niin vähän 🙂

Leirintäalueen nimi oli Port Jackson ja täytyy sanoa, että vaikka matka alueelle oli pelottava, niin kyllä kannatti ajaa. Oli todella nättiä ja rauhallista. Leirintäalue sijaitsee ihan merenrannassa ja siellä on vessat, grillialueet ja suihku (joka tosin on kylmä suihku). Me laitettiin auton kaasuhellan kanssa ensimmäistä kertaa ruokaa ja ihan hyvinhän se sujui, eikö 😉 ?!

Tuli sorsat moikkaamaan meitä 🙂

Käytiin siinä sitten ihan vaan iltakävelyllä

..ja rannalla..jos simpukoista tykkää, niin sieltä olisi voinut kereillä kampasimpukoita 🙂 Minä innostuin keräämään, harmi etten tykkää simpukoista.

Illasta katseltiin elokuvaa ja uni maistui hyvin 🙂

2 vastausta artikkeliin ”Coromandelin Peninsula <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *