• Matkatarjoukset:
Valikko

Brisbane

Brisbane..

No lähdettiin siitä pikkukaupungista jo tosi ajoissa ajamaan kohti Brisbanea, koska oltiin suunniteltu, että mennään pesemään ja puunaamaan autoa. Plus oltiin ajateltu käydä vaihdattamassa se rikkinäinen tuulilasi ennen sitä auton näytille viemistä ostajaehdokkaalle. No meni aikataulut piloille ja hermojakin vähän kiristi, sillä ei löydetty mistään pesupaikkaa autolle, eikä mistään tuulilasinvaihtopisteitä. Siinä meni monta tuntia pyöriessä ja bensaa paloi… Lopulta löydettiin sellainen automaattipesuri. Soiteltiin vielä näihin tuulilasinvaihto-liikkeisiin, mutta tuntui olevan viikon jonot, joten annettiin nyt rikkinäisen lasin jäädä paikoilleen..

Hostelli oltiin varattu sellaisesta hostellista kuin Brisbane Backpackers Resort , valittiin tämä, koska siellä oli ilmainen parkki ja oli suht edullinen. Hostelli maksoi yötä 25 dollaria/naama, siellä oli jopa oma suihku ja vessa. Sänkypaikkoja 8.

Otettiin pikaiset suihkut ja lähdettiin näyttämään autoa ostajaehdokkaalle. Brisbanessa periaatteessa olisi helppo liikkua autolla, mutta siellä on niinkuin Melbournessakin, joki keskellä kaupunkia joka tekee liikkumisesta vaikeaa ja varsinkin ajamisesta. Mikä silta onkaan maksullinen  ja mikä menee mihinkin ja sitä rataa. Mutta onneksi hostellin henkilökunta oli niin avulias, että teki meille kartan, jotta löydetään perille. Tämä mies jolle autoa vietiin näytille, oli ostamassa autoa tyttöystävälleen. Tämä mies itse oli mekaanikko ja paikka johon Mitsumme vietiin, oli hänen työpaikkansa. Joten voitte arvata millaseen syyniin meidän pikku mitsumme joutui 😀 No sen työkaveri ajoi sen nosturille ja he tutkivat sitä siinä joku 20 minuuttia. Sitten se mies ajoi sen pois nosturilta ja huomasi ettei siinä ollut ohjaustehostinta ja sanoi, että se kaatui sitten siihen. Tyttöystävä oli sanonut ettei halua autoa, jossa ei ole ohjaustehostinta.. Harmi.. Mutta toisaalta kaksi mekaanikkoa tarkasti automme ja kertoivat, että etuiskarit vuotaa ja kannattaa vaihtaa ja että etuvalot ovat vähän haalistuneet, eli niiden vaihto myös ehkä tulisi kysymykseen. Kehui autoamme kuitenkin, että on tosi hyvässä kunnossa jne.. joka on ihan totta. :) Prkl:n ohjaustehostin!

No ajettiin takaisin hostellille. Hostellilta lähti tunnin välein ilmainen bussi ihan keskustaan, joten hypättiin pikku bussiin joka vei meidät Brisbanen bussiasemalle. Brisbanen keskustassa oli helppo liikkua ja lähdettiinkin vain ilman mitään erikoista määränpäätä kiertelemään kaupunkia. Nälkä vaivasi, joten käytiin ensi töiksemme syömässä. Ihan vaan tylsästi Subwayssä. Kierreltiin kaupunkia ja käppäiltiin kahvien kanssa botanic gardeniin, joka olikin todella nätti paikka. Siellä näytti ihmiset viettävän kovasti aikaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käytiin vähän shoppailemassa, taisin hommata pari paitaa, ei sen ihmeempää. Katseltiin ihmisten vilinää ja ihailtiin jokea ja maisemia :) Mentiin sellaiselle aukealle, en oikeastaan tiedä mikä aukea se oli, mutta siellä meille jaettiin ilmaiset jätskit :) Namnam..Brisbanen keskusta on nätti, mutta aika nopeasti kierretty.

Käppäiltiin takaisin bussiterminaaliin ja saatiin kyyti takaisin hostelille. Laitettiin vielä vähän ruokaa hostelilla ja vietettiin iltaa hostellin ”terassilla” :)

Kun oltiin käyty nukkumaan, niin herättiin siihen kun sinne tuli meidän huonetovereita (saksalaisia, yllättäen) melumaan, pisti valot päälle ja alkoi kovalla äänellä pölöttämään Saksaa siinä ja alkoi laittautumaan jne. Paulilla meinas palaa käpy 😀 No tällästä se on hostelleissa välillä… Aamusta matkamme jatkuu kohti ihanaa Noosaa <3.

2 vastausta artikkeliin ”Brisbane

  1. Vihdoin nää surffikuvatkin noissa edellisis albumeis :) Mut toi surffiletti on jo melkein liikaaa…heh, heh. Leikka ny pois, ennen kuin tuut Suomeen…

    Terkkuja!! Kohtahan me nähdään :)

    Samu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *