Mutkia matkassa, vai onko sittenkään??

Hejj!

Nyt on talo/koiravahti-projekti ohi. Nyt on sit totuteltava asumaan jälleen hostelleissa neljän hengen huoneissa kun ollaan just totuttu yli 100 neliön asunnossa, jossa ilmastoinnit+muut herkut.. Omat uima-altaat.. voivoi 😀

Me ollaan oltu tässä vähän flunssassa.. Alkoi järkyttävällä kurkkukivulla, sitten tuli nuha ja siihen päälle vielä yskä ja pieni kuume.. Onneksi on parempaan päin jo, enää nuhaa pukkaa.

Mitäs me ollaan tehty..Ollaan luettu, paljon…Mä oon ainakin lukenut joku 7 kirjaa, pari kirjaa päivässä 😀 Sitten ollaan käyty Cairnsissa iltasin kävelemässä, se on tosi nätti iltasin. Käytiin hakemassa taas Night Marketilta vähän kiinalaista sapuskaa ja mentiin espanaadille puistoon sitä nautiskelemaan ja katsomaan samalla tulishowta.. Sen jälkeen satamaan kattelemaan veneiden valoja..Kiva ilta!

Tässä iltasta Cairnsia.. laguuni siinä..

Yks päivä oltiin menossa piknikille sinne yhdelle järvelle mikä vähän aika sitten bongattiin.. Kun oltiin sinne menossa, huomattiin, että siinä vieressä oli joku Natural Park ja ajateltiin suunnata sinne. Siellä olikin ihana paikka piknikille kosken juurella.. Nyt kun ei ole satanut, niin kauheen vähän vettä siinä virtasi. Oltiin suunniteltu, että oltais täällä Cainsissa vielä käyty tekemässä koskenlasku, mutta onneksi ei käytykkään tekemässä. Kun oltiin siinä piknikillä, huomattiin että meidän ohi meni iso auto, jossa oli monen munta kumivenettä ja paljon ihmisiä kyydissä, meni hetki ja koski oli täynnä koskenlaskijoita.. Ja se ei kestänyt ehkä kuin 10 minuuttia.. Maksaa 130dollaria. Ne kumiveneet meni niin hiljaista vauhtia ja koski oli ihan mitätön kun tosiaan sitä vettä ei ollut tullut…  Onneksi siis nähtiin sattumalta tämä, eikä turhaan maksettu tollaisesta mitään kiskurihintaa…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siitten ollaan oltu täällä Kurandassa pari yötä ja käyty sellaisessa ulkouimalassa polskimassa, leivottu pullaa ja syöty 😀 Meillä oli täällä Kurandassa äsken lepakon pelastamisoperaatio kun yksi lepakko päätti tulla sisään.. ei siinä muuta, mutta kaikki katto tuulettimet oli päällä niin lepakko sai vähän iskuja.. Loppu hyvin, kaikki hyvin..lepakko pääsi suht ehjin nahoin takaisin ulos..

Tässä pari Kurandan asukasta 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tosiaan on ollut mielessä, että mitä seuraavaksi.. Matkaa olisi jatkettava. Mielessä on ollut Uluru, Alice Springs ja muut nähtävyydet sieltä keskeltä ei mitään :D, sitten olisi Whitsundeyn purjehdus.. Hiekkasaaret jne.. Töitäkin voisi vähän tehdä..

No päädyttiin ensin, että nyt tehdään pikkunen työurakka tähän väliin, mennään poimimaan mangoja tai mitä nyt vaan tarjolla on. Soitettiin miljoonaan numeroon ja eri farmeille ja käytiin työnvälitystoimistoissa jne..Vastaus oli, että tällä hetkellä ei oikein ole hommia, mangokausi alkaa olla ohi ja avokaadot alkaa vasta helmikuussa. Päädyttiin siis lähtemään keskelle ei mitään, katsomaan yhtä kiveä, joka kuulostaa hölmöltä 😀 Eli Ulurua..Ollaan mietitty et kannattaako oikeesti ajaa sinne 2700 km  yhden kiven takia, mutta kuulemma se kannattaa, joten ei muuta kun sinne sitten 😀

Matkanvarrella on paikka nimeltä Mount Isa, jossa meillä tosiaan asuu pari kaveria nyt, (jotka olivat täällä Cairnsissakin käymässä) niin tietenkin pysähdytään sinne muutamaksi päiväksi. Pitäähän sitä nähdä aitoa outback-elämää 😀

Oltiin suunniteltu, etttä lähdetään ajamaan huomenna klo.5.30 täältä Cairnsista Mt.Isaan, eli matkaa n.14tuntia… Kuitenkin tänään tossa just ennen viittä tuli puhelu johon ei keretty vastata ja sitten sen perään viesti, että ollaanko vielä käytettävissä, teille olisi töitä, ottakaa yhteyttä. No soitettiin heti takasin, mutta puhelin oli jo kiinni.. VOi hittolainen. Soitettiin vielä firman toimistolle ja sieltä sanottiin, että työnvälittäjä on juuri lähtenyt kotiin.. JOTEN… Me nyt päätettiin, että jos me nyt saataisiin kerran töitä, niin jäädäänkin tekemään se urakka nyt. Ei siis tosiaan tiedetä mistä työstä on kyse, missä se työ on, kuinka pitkäksi aikaa, eikä ole edes varma saadaanko koko työtä. Mutta, toimisto aukeaa huomenna kello yhdeksän ja silloin me ollaan siellä kärppänä seisomassa ja valmiina ottamaan työ vastaan 😀 Jos ei saada työtä, lähdetään ajamaan vanhan suunnitelman mukaisesti, mutta joudutaan vaan yöpymään jossakin pikkukylässä ennen Mount Isaa, sillä pimeässä ei oikein eläinten takia voi ajaa..

Noh, huomenna ollaan viisaampia.. Ärsyttää vaan tää epätietoisuus 🙂 Kyllä se tästä =)

4 vastausta artikkeliin ”Mutkia matkassa, vai onko sittenkään??

  1. Paulil hyvä ilme ekas kuvas, jotenki eksynee näköne :)) On se kyllä Aussit oikea paratiisi, kun katttelee teidän kaikkia kuvia. Mutta, missä se ”hauiksen” surffikuva? Jenna, näytä sä Paulille mallii….

    Täälläkin flunssaa pidelty, paljon Tsemppiä työn hakuun, toivottavasti natsaa 🙂

    • No Pauli tais olla vähän eksyksissä 😀 Onhan tää ihana paikka.. Mutta täällä ylhäällä ei oo pystynyt surffaamaan, kun tänne ei tule aaltoja kun on edessä se suuri valliriutta 🙂 Mutta kuhan me mennään taas sellaiseen paikkaan missä surffata pystyy niin kuvat tulee varmasti näytille 😀

      Koitahan parantua!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *