Kewarra Beach ja Kurandan hippihouse

Asuttiin siis neljä yötä Kewarra Beachilla mun lapsuuden kaverin luona. Kewarra beach on Cairnsia, jotain 20min ajomatkan päässä keskustasta. Aamusin usein käppäiltiin Kewarra Beachin rantaan, johon oli matkaa alle 1km. Ranta on tosi tosi nätti, mutta ainoa huono asia on, että siellä ei oikein voi uida. Tai siellä on verkotettu alue jossa voi tietekin uida, mutta omalla vastuulla. Rannalla on uimavalvoja ja lippu oli nyt keltapunainen joka tarkoittaa siis, että saa uida. Kuitenkin vedessä saattaa olla irukandjin palasia, jotka ovat hengenvaarallisia. Vesi oli nyt 29 asteista. Lähdettiin kävelemään rantaa eteenpäin.. voi kuinka kaunista. Yhdessä kohtaa rantaa on kohta, josta joki laskee mereen. Se kohta on sellainen, mistä krokotiilit tulevat mereen. Pelotti juosta sen yli! Mulla tipahti sandaalit sinne, Pauli onneksi oli niin rohkea, että juoksi hakemaan ne. =) No hengissä selvittiin.

Kewarra Beachia

Kewarra beachilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aamukävelyllä kewarra beachilla

Oltiin piknikillä yks kerta =)

Käytiin uimassa tietenkin sitten uima-altaassa 🙂

Poolilla ollaan 🙂

Niinkuin aiemmin jo kerroinkin, saatiin toinen koiranvahtimis paikka neljäksi yöksi. Talo sijaitsee Kurandassa ja on oikea hippiehouse. Ollaan oltu täällä nyt ja hengissä ollaan. Talo on siitä erikoinen, että yhdessä puolella ei ole seinää, eli olohuoneesta häämöttää sademetsä =) Kokemus tämäkin. Me nukutaan vielä olohuoneessa. Ensimmäinen yö meni valvoessa, mutta sitten siihen ehkä vähän jopa tottui. Asunnossa ei ollut ilmastointia, joten voitte kuvitella kuinka kuuma siellä oli, onneksi sentään oli tuulettimet katossa. Yksi yö heräsin siihen kun naamalle tipahti jotain märkää ja olin varma, että gekko pissasi mun päälle :D, mutta ei, se olikin vain katto joka vuosi kun yöllä ripotteli vettä. Hieno homma 😀 Asuntoon ei tule ollenkaan ”kaupungin”vesi, vaan siellä käytetään sadevettä. Onneksi siellä oli kuitenkin ihan ok vessa ja suihku, vaikka se puhtaus ei välttämättä ollutkaan ihan kympin luokkaa =) Toi nejä yötä meni siellä ihan jees, mutta pidemmäksi aikaa en lähtisi. Tavattiin siellä, jopa asunnon sisällä sellasia ötököitä jne. jota ei koskaan ennen oltu nähtykkään, niistä olisi voinut tehä kunnon luontokirjan =)

Tossa on asunnosta vähän edestä kuvaa, siinä näkyy myös sadevesisäiliö, eli vesi tippuu sateen tullessa ränniin ja rännistä säiliöön =)

Tässä kuvaa asunnon sisältä, tos vas.puolella ei siis ole ollenkaan seiniä..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terassilta kuvaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totta tosiaan, oltiin siis vahtimassa koiraa. Koirat usein Australiassa ovat vahtikoiria ja eivät välttämättä pääse ikinä sisälle, vaan asuvat ulkona. Tämä koira oli vahtikoira, mutta päivisin saa kyllä tulla sisäänkin. Tuntemattomille koira voi olla vaarallinen, joten kukaan varas ei varmasti pääse sisälle, vaikka seiniä puuttuukin =)

Nätti tyttö

Pave, hammasharja ja hauveli =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä koira myös toimii metsästyskoirana. Me käytiin tutustumassa koiraan ennen asuntoon menoa, kun omistajat olivat vielä paikan päällä. Koira tykkäs meistä tosi paljon ja pakko myöntää, että me rakastuttiin tähän koiraan. Se oli luonteeltaan niin kiltti ja herttainen. Hemmoteltiin sitä nyt kaikki neljä päivää oikein kunnolla, voi olla, että se vähän lihosikin =)

Minä ja ihana muru =)

voivoivoi <3

Me <3 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei olla vähään aikaan käytykkään netissä, kun ei ollut internettiä tuolla Kurandan hippitalossa 🙂 Pistän myöhemmin pari kuvaa joulusta jne. Ollaan muuten ostettu auto, siitäkin kuvia luvassa 😉

2 vastausta artikkeliin ”Kewarra Beach ja Kurandan hippihouse

    • Hei! Ollaan pitkaan haavailtu reissua Ausseihin ja nyt kun siihen oli mahdollisuus, niin tietenkin lahdettiin reissuun. Tarkoitus on nauttia ja kierrella ympari Ausseja ja paluumatkalla varmaan vahan Aasiaakin 🙂 Reissussa ollaan n.6kk, eli vajaa 5kk viel jaljella.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *