Youth is the best time to be rich, and the best time to be poor.

Mun ”päivä kuvina”-postaus otti vähän osumaa siinä vaiheessa kun tajusin kameran tossa 4:n aikaan. Noh, joku toinen päivä parempi onni. Ei sillä, mun päivä on sisältäny kaikkea niinkin kehittävää kun leffojen kattomista ja köyhien ritarien syömistä.

Tänään tuli myös pieni esteen tapanen mun Turku reissulle, kun meijän perheeseen tuli sairastapaus ja joudutaan jättämään ristiäiset väliin. Sinäänsä v*tuttaa koska mulla oli mun mielestä loistava asu mietittynä. Toisaalta nyt saan viikonlopun aikaa kriiseillä mun risteilyvaatteita. Toisen illan vaatteet on tosin jo tossa odottamassa pakkaamista.

Sinistä, helmiä, laivastomeininkiä! Ekana iltana päätettiin tosiaan pukeutua ”teemaan” sopivasti, vähän join the navy-henkisesti. Mun Forget your boyfriendit on saanu osansa baareiluista ja mun jalkakivuista, kun oon heitelly niitä ympäri baarin vessaa. Note to self: kohtele noita pupuja paremmin, tai niistä ei oo enää mitään jäljellä.

Terveisiä maailman parhailta köyhiltä ritareilta ja ihanan rentouttavaa perjantaita. En edes mainitse mitään hölläilyjä koska henkilökohtasesti vihaan sitä mainosta eniten ikinä…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *