Vakinainen Työsopimus – Muutto Lontooseen

 

Kuten otsikko osittain paljastaa, allekirjoitin tuossa muutama kuukausi sitten elämäni ensimmäisen ”oikean” työsopimuksen, joka vie minut takaisin Lontooseen taas ensi kesästä lähtien :) Kyseessä on sama investointipankki jossa olin töissä myös viime kesänä, mutta tällä kertaa expiration date puuttuu kokonaan, eli sopimus on oikeasti vakinainen. Hassua ajatella että työelämä häämöttää oikeasti jo näin lähellä. Vastahan tässä on pieni ikuisuus opiskeltu :D Kuten aiemmassa postauksissa pohdinkin jo, ei haittaa kyllä yhtään koulujen loppuminen, päinvastoin!

 

 

Tuon viidakon keskellä mä käyn sitten töissä :)

Kevään to-do-lista kasvoi aika paljon Lontoo-päätöksen myötä, pitää alkaa taas miettimään mitä se uuteen maahan integroituminen vaatiikaan. Haastavinta tulee olemaan taas ylläriylläri asunnon etsiminen… Lontoosta en uskaltaisi edes vuokrata näkemättä, koska asuntojen kunto on mitä on, joten pitänee ottaa jonkinlainen lyhytaikainen ratkaisu ensin pariksi ensimmäiseksi viikoksi. Ja sen jälkeen toivoa että löytyisi joku 1) tarpeeksi hyväkuntoinen 2) tuplaikkunat omaava 3) kivalla alueella oleva 4) tarpeeksi lähellä London Cityä sijaitseva 5) ei liian kallis 6) ei kokolattiamatollinen ja 7) kalustamaton asunto vuokralle. Lisäksi kaikkien muiden asioiden hoitaminen on pirun haastavaa, koska brittien byrokratia on ihan järjetön. Oman mausteensa soppaan tuo tietysti vielä Brexit, tosin omassa tapauksessa luulen (ja tosiaan toivon), että oma työpaikkani sotii sen taistelun puolestani.

Tästä prosessista varmaan tulee kuulemaan enemmän kuin tarpeeksi sitten ensi keväällä :D

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply