New York: Ravintolat

 

Nykissä mulle on muodostunut jo muutama vakiopaikka missä tykkään käydä ainakin kerran loman aikana. Viime kevään 6 päivän ruokamatka New Yorkiin ei ollut poikkeus, vaan ehdittiin aika hyvällä prosentilla käymään molempien lemppareita ruokapaikkoja läpi :D

 

Olive Garden (Times Square)

Lounasmenusta löytyy sellainen vaihtoehto kuin ”unlimited soup and salad”, suosittelen! Ei maksa juuri mitään sijaintiinsa nähden (10–12 dollaria?) ja sisältää nimensä mukaan rajattoman määrän ruokaa <3 Keittovaihtoehtoja on neljä, joita saa vapaasti tilata vuorotellen, jonka lisäksi on hyvää salaattia ja aivan taivaallisen hyviä minipatonkeja. Suunnaksi Olive Garden siis mahdollisimman epäfyysisenä päivänä, kun ravintolasta voi ähkyn jälkeen vyöryä yhtenä pallona ulos Nykin kaduille. Kokemuksesta voin kertoa, että ei ole kiva kiirehtiä Olive Gardenista megapainavan mahan ja megapainavien matkalaukkujen kanssa lentokenttäjunaan…

 

Cinnabon (monia)

Niin hyvää pullaa ettei tosikaan! Jälkikäteen ajattelin että olikohan tuo Cinnabonin korvapuusti oikeasti niin hyvää kuin muistin vai johtuiko pullan ylivoimaisuus olosuhteista, sillä ensikosketukseni lämpimään Cinnaboniin oli tunnin jääkylmässä vesisateessa seisomisen jälkeen. Kävin nyt Lontoossa testaamassa uudelleen ja kyllä tuo vaan oli just niin hyvää kuin muistinkin :D

 

Junior’s (Times Squaren holleilla)

Junior’sin juustokakku on vaan yksinkertaisesti parasta! Viime kesänä töissä kuulin yhden amerikkalaisen hehkuttavan briteille Junior’sin kakkuja, oli pakko liittyä keskusteluun ja kertoa hehkutuksen olevan aiheellista. Ja ei, en edes tuntenut kyseisiä ihmisiä, enkä koskaan puhunut heille enää juustokakkutarinoinnin jälkeen :D

 

Cookie dō (Washington Square park)

Nykissä avautui viime vuoden lopulla uusi koju, josta saa ostettua keksitaikinaa. Taikinaa myydään ihan samaan tapaan kuin jäätelöä, kaavitaan pallo kuppiin. Varoituksena nuo on sitten aika isoja ja ihan törkeän makeita, suosittelen ehdottomasti jakamaan yhden pienen pallon kaverin kanssa! Tuo oli oikeasti niin heavy että edes minä, makean suurkuluttaja en saanut syötyä yhtä pientä palloa loppuun. Mutta kiva idea ja kannattaahan sitä kokeilla, vaikka todettakoot että omatekemä keksitaikinani on parempaa ;)

 

 

Five Guys (monia)

Paras hampurilaisbaari ikinä, Five Guys. Hampurilaiseen saa valita itse täytteet ja ranskalaiset on täyttä rakkautta. Onneksi Lontoossakin oli Five Guys niin pääsi lievittämään vähän burgeri-ikävää!

 

Applebee’s (monia)

Perinteinen aamiaispaikka, hyviä pannukakkuja kohtuuhintaan :) Unlimited kahvitarjoilu on myös aika jees!

 

 

Chinatown

Elämäni parhaat kiinalaiset ruoat olen aina syönyt Nykin Chinatownissa. Paikkoja on monia, harmittaa etten ole kirjannut ylös kaikista parhaita!

 

Black tap (Lower Manhattan)

Mikäli etsii erittäin IG-ystävällistä ruokaa, kannattaa checkata Black tapin pirtelöt. Ei valitettavasti ehditty käymään tuolla, mutta instan perusteella aivan käsittämättömiä viritelmiä!

 

Mulla oli näköjään aika jälkiruokapainotteinen lista tällä kertaa haha. New Yorkissa kyllä ruokapaikkoja riittää, mutta jotenkin siellä ollessa aina kaikki ympärillä olevat paikat ovat joko liian kalliita tai sitten liian jenkkimäisiä (aka rasvaisia :D). Tai sitten olen vaan kävellyt silmät ummessa ja väärillä kaduilla, sekin hyvin mahdollista.

Voisin kyhätä jossain vaiheessa Lontoosta samanlaisen listan :)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply