Uusi Kotimaa…

 

Uutisten aika! Tosiaan, asia mitä olen pitänyt lähinnä itselläni vielä on, että mulla tulee ensi kesänä muutto uuteen maahan :) Oon kyllä super innoissani, juhannuksena kotiosoite vaihtuu Lontooseen.

 

 

Taisin mainita jo aiemmin että kävin helmikuussa kaksi kertaa mini”lomalla” Tukholmasta. Molemmat reissut suuntautui siis Lontooseen, ja lomasta ei tosiaan ollut kysymys, vaan kävin kaksi kertaa työhaastattelussa. Hirveästi ei kyllä ehtinyt kaupungissa kierrellä, molemmilla kerroilla aika ennen haastattelua sujui lähinnä paniikissa ja haastattelun jälkeinen aika syödessä kun ennen haastattelua ei vain jännitykseltä kyennyt :D

Niin kävi että sain paikan, ja työt Lontoossa alkaa tosiaan juhannuksena :) Mistään suuremmasta muutosta ei ole kyse, harjoittelun kesto on 9 viikkoa, jonka jälkeen palaan Ruotsiin viemään opintoni loppuun.

Lontoo on aina ollut mulle paikka johon haluaisin muuttaa, en voi uskoa että tämä haave on nyt oikeasti toteutumassa. Muistan kun mulle soitettiin että olen saanut paikan, veti kyllä ihan sanattomaksi :D Puhelimessa kerrottiin informaatioita mitä nyt pitää tehdä, meni kyllä kaikki ohi siinä ihmetyksessä niin jouduin laittamaan sähköpostia perään että saisko uusintana :D Lontoossa vaan on sitä jotain, super mukavia ihmisiä brittiläisellä huumorintajulla, kauniita rakennuksia, parempi ilmasto kuin pohjolassa (ylläoleva kuva helmikuulta, vertailukohdetta on kun  Tukholmassa satoi vielä tiistaina lunta…), hyviä ruokapaikkoja jne, listaa voisi jatkaa loputtomiin!

Jatkossa juttua tulee siis myös Lontoosta ja Lontooseen muuttamisesta :)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply