DSC04175 (1)
DSC04175 (1)

Olen kaikkiruokainen matkailun suhteen, matka alkaa kun laitan kotioven kiinni, eikä koskaan voi tietää miten päivä päättyy.

Yleinen

Korealaiset vessat

By on tiistai, heinäkuu 10, 2018

Pakko mainita nuo vessa-asiat kun tulivat niin monessa paikassa vastaan. Minun hotellihuone Namdaenum markkinoiden kupeessa oli todella miniluokan huone, ehkä korkeintaan 12 neliötä, mutta siihen tilaan oli saatu mahdutettua ihan kaikki tarpeellinen. Myös todella toimiva kylpyhuone japanilaistyyppisine vessanpönttöineen. Vessanpönttö on sähköllä toimiva ja siinä oli rivi nappeja, joista valita haluttuja toimintoja, kuvakkeista oli toisinaan vähän haasteellista päätellä mistä toiminnosta oli kyse, eikä mitään käyttöohjeita ollut . Perustoiminnallisuuksiin kuului vessanpöntön reunuksen lämmitys, joka saattaa olla ihan mukava toiminto talvikuukausina, mutta ei niin tarpeellinen + 30 asteen helteillä. Suihkuominaisuus on myös ihan kiva, kun istuu kohdallaan, muutoin voi saada suihkun esim. puseron helmalle. Vessanpönttö toivotti minut myös joka kerta siihen istahdettuani tervetulleeksi kivalla piippausseremonialla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toinen pikkukummallisuus vessassa oli etelän ja pohjoisen välisellä rajavyöhykkeellä, nimittäin vessan ovessa oleva peili. Miksi ihmeessä kukaan haluaisit katsoa itseään peilistä pöntöllä istuessaan? Vain meikkaako joku siinä samalla, vai mikä ihmeen merkitys sillä on?

Kolmantena kohtasin ihanan maisemavessan, paikallisen Tornin vessan Soul Towerissa, maisematornissa. Näkymät sieltä olivat varsin ihastuttavat.

TAGS

tiistai, heinäkuu 10, 2018

tiistai, heinäkuu 10, 2018

RELATED POSTS
Dragon Hill Spa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kahvilakulttuuri Koreassa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Korealainen ruoka

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kauneusbisnes Koreassa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

DMZ eli etelä- ja pohjois-Korean välinen rajavyöhyke

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Viron kartanokierros osa 4

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 3

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 2

tiistai, toukokuu 29, 2018

Viron kartanokierros osa 1 (24-27.5.2018)

maanantai, toukokuu 28, 2018

LEAVE A COMMENT