DSC04175 (1)
DSC04175 (1)

Olen kaikkiruokainen matkailun suhteen, matka alkaa kun laitan kotioven kiinni, eikä koskaan voi tietää miten päivä päättyy.

Yleinen

Kahvilakulttuuri Koreassa

By on tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kahvilakulttuuri on rantautunut Koreaan vahvasti ja vauhdilla, ja niinkuin monessa muussakin uudessa asiassa täällä, se on tehty oman näköisesti ja kunnolla överisti.

Kahvilaa on ihan joka lähtöön, ihan ensimmäiseksi en uskonut törmääväni täällä muumikahvilaan, mutta ihan hotellini lähellä Namdaemun markkinoiden kulmalla sellainen löytyy. Ihmiset ovat täällä lähes yhtä sairaan innostuneita söpöistä ja ihkuista muumeista kuin naapurissa Japanissakin.

Ensimmäistä kertaa elämässäni kävin täällä myös kissakahvilassa. Niitä on kuulemma useampiakin täällä. Myös muita outouksia löytyy kuten näätäkahvila, jonka aion jättää tällä kertaa väliin. Kissakahvilassa oltiin tarkkoina kissojen hygienian suhteen, sinne tullessa kaikilta desinfioitiin kädet ja laukut laitettiin erilliseen muovisäkkiin. Omat kengät jätettiin ulkopuolelle ja vaihdettiin paikan omat sandaalit jalkaan. Omia kissoja ei myöskään ole lupa tuoda tänne. Kahvilan kissoja saa silitellä, mutta ne eivät tykkää halailusta.

Vihreän teen kahvilat ovat myös suosittuja. Kaikki tarjottava on siis vihreästä teestä tehtyä jossain muodossa; vihreän teen latet, leivokset, suklaat ja jäätelöt. Kahvila-myymälässä jaettiin runsaasti maistiaisia tuotteista ja paikka pursuili ihmisiä. Vihreä tee on kyllä hyvää täällä, mutta esim. latet eivät minulle maistuneet, luulen että ihmisille jotka laittavat maitoa teehen, nämä maistuvat paremmin.

 

TAGS

tiistai, heinäkuu 10, 2018

tiistai, heinäkuu 10, 2018

RELATED POSTS
Dragon Hill Spa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Korealaiset vessat

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Korealainen ruoka

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Kauneusbisnes Koreassa

tiistai, heinäkuu 10, 2018

DMZ eli etelä- ja pohjois-Korean välinen rajavyöhyke

tiistai, heinäkuu 10, 2018

Viron kartanokierros osa 4

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 3

keskiviikko, toukokuu 30, 2018

Viron kartanokierros osa 2

tiistai, toukokuu 29, 2018

Viron kartanokierros osa 1 (24-27.5.2018)

maanantai, toukokuu 28, 2018

LEAVE A COMMENT