Instagram
Yleinen

Bahia Feliz, Gran Canaria. Vauvan ensimmäinen matka!

By on sunnuntai, syyskuu 3, 2017

Gran Canarian Bahia Feliz

Tänne siis tehtiin se ihka ensimmäinen reissu vauvan kanssa. Matka tehtiin talvisaikaan vähän ennen joulua ja se meni oikeastaan ihan hyvin. Tyttö nukkui suurinpiirtein koko lentomatkat tai köllötteli rinnalla. Alkuun tietysti mietittiin onko tuon ikäisen kanssa mieltä lähteä mihinkään? Mutta onhan sitä pikkuistenkin kanssa matkattu maailman sivu, ja kyllä vauvakin osaa nauttia lämmöstä, maiseman vaihdosta ja uusista kokemuksista.

Matkakohde

Bahia Feliz. No jaa… Hotelli Orkidea ok. Kiva huone ja upea näköala Atlantille ja taas jälleen kerran se Blue Village meininki, josta pikkuhiljaa jo voisi alkaa vierottautumaan tytön kasvaessa, ei sillä, että olisi moitittavaa, mutta alkaa jo enemmän kaivata sitä omatoimisuutta. Mutta tähän asti toimineet kyllä täydellisesti perheelle jossa pieni lapsi.

Paikka oli todella pieni siis ihan turistikeskittymä yksi pieni kauppakompleksi, jossa ravintoloita ja muutama rätti-ja matkamuistokauppa ja yksi marketti. Hotellilta ei oltu varattu all-inclusivea, joten viikon mittaan nämä muutama ravintola tuli tutuiksi. Valitettavasti! En ole ikinä ollut Kanaria ruoan suuri fani, eikä taso pettänyt tälläkään kertaa! Joten halusin painua vuorille mököttämään:) Ei vais oma kokemus siitä on vaan niin suppea! No vuokrattiin auto, kun en ole koskaan saarella kierrellyt ja mies tiesi entuudestaan, että siellä on paljon nähtävää. Ja se autoreissu olikin loman parasta antia.

 

Vuorilla oli tosiaan henkeäsalpaavat näkymät! Ja korvatkin sai tuta korkeusvaihteluista. Ajeltiin Playa del Inglesin ohi vuorten läpi  Santa Lucian ja San Mateon kautta Las Palmasiin ja sieltä rantatietä takaisin. Maisemat oli hyvin erilaisia, kuin mitä Kanarian saarilta saattoi odottaa. Paljon idyllisiä vuoristokyliä, erikoislaatuisia asumuksia mm. luolissa. Mutkittelevat ja jyrkät vuoristiet näkyivät olevan kovasti pyöräilijöiden mieleen. Jostain näkyi Teneriffan Teide tulivuoren luminen huippu. Kaikenkaikkiaan matkaan meni vain yksi kokonainen päivä, koska emme liiemmin pysähdelleet haluttiin kuitenkin hyvissä ajoin takaisin hotellille, ettei pikkutyttö vedä liikoja pinnoja, mutta mukavasti se meni ja autokin palautettiin vielä samana iltana. Ja sitten uimaan, syömään, kuumaan kylpyyn ja ah. nukkumaan. Jostain syystä nukutaan hotelleissa aina kuin murmelit! Täällä oli ihanat Hästensin vuoteet!

Hotelli oli perus siisti tyypillinen perhehotelli. Miinuksena kylmät uima-altaat varsinkin lasten/vauvojen altaat ja alueella tuntui tuulevan jatkuvasti ainakin meidän reissun ajan. Saatiin myös jostain kelattua lievä vatsatauti, joka kesti puolen lomaa onneksi tyttö välttyi siltä.  Ostos/ ruokailumahdollisuudet todella suppeat. Hinnat suomen tasoa tai korkeammat.

Joitain plussia tuli monipuolisesta aamiaisesta (tuorepuristettu mehu maksoi erikseen), kauniista näköalasta huoneesta, joistain lapsille järjestetyistä aktiviteeteista, monipuolisesta allasosastosta (itse tykkään kylmästä vedestä) ja kivasta autoreissusta upeissa maisemissa.(Auton vuokraus oli suht. edullista.)Myös henkilökunta oli mukavaa.

No loma on aina lomaa, että sitä on turha tässä rompottaa, etteikö se aina tarpeeseen tulisi ja mitä nyt noin pienen lapsen kanssa voi odottaakaan, niillä ehdoillahan tässä mennään, että siihen nähden onnistui just niin kuin pitääkin!:) Mutta silti tämä on tähänastisista lapsen kanssa reissuista se kaikkein valjuin. (Ehkä tässä oli myös ensikerran jännitystä niin paljon mukana, ettei oikein saanut juonesta kiinni.)

Sopii parhaiten lapsiperheille tai muutoin omaa rauhaa haluaville. Jos taas mielii vähänkään aktiviteetteja, nähtävyyksiä, shoppailua, biletystä ym. On tätä paikkaa vaikea suositella.

Leppoisaa sunnuntaita!:)

TAGS

sunnuntai, syyskuu 3, 2017

sunnuntai, syyskuu 3, 2017

RELATED POSTS
Krabi=Paratiisi!

keskiviikko, marraskuu 1, 2017

Oi, ihana Alanya

sunnuntai, elokuu 27, 2017

Koti saaristossa

perjantai, elokuu 4, 2017

Kylpemistä ja eräs ihana pikku ravintola Tallinnassa

keskiviikko, heinäkuu 12, 2017

Pascha Bay, Alanya. Jatkoon

keskiviikko, heinäkuu 5, 2017

Pikavisiitti Zona Hoteleralla

torstai, toukokuu 25, 2017

Iki-ihana Crococun Zoo

tiistai, toukokuu 9, 2017

Astetta chillimpi loma Cancunissa

torstai, huhtikuu 27, 2017

LEAVE A COMMENT